Romantikus Írók Tárháza

Vörös Rózsa - szerelmes regények

Google
 

 

A 90-es évek elején jelent meg ez az igazán színvonalas történeteket tartalmazó sorozat. Legjobb tudomásom szerint 69 kötet jelent meg összesen, de ha valaki tud olyan kötetről, ami itt nem került felsorolásra, akkor írjon! :)

 

1. Helen Mittermeyer: Szerelmi örvény
(Vortex )

Szerelmi örvényEltűnt a Karib-tenger tomboló hullámaiban - így, ilyen borzalmas körülmények között vesztette el őt a férfi, aki szerette, de feleségül nem akarta venni. Amikor Mariát eszméletlenül mentették ki a vízből, semmilyen emléke nem maradt addigi életéről. Új ember lett, új munka töltötte ki nappalait - de éjszakái nyugtalanok voltak, szüntelenül kísértette egy férfi álomképe, amelyet ébren nem tudott felidézni. Aztán, hét hónappal a tragikus baleset után, ott állt előtte Dake Masters - és Maria szívében feléledt az egykori harag és rettegés. Valamikor szétválasztotta őket a tétovázás és a büszkeség, de most újra alkalmat kaptak rá, hogy minden jóvá tegyenek. Vajon átadja-e helyét a hányatott múlt az újonnan birtokba vett boldogság jövőjének?

 

 

 

 

 

 

2. Nina Coombs: Pusztító szerelem
(Love So Fearful )

Pusztító szerelemSoha ne bocsátkozz szerelmi kalandba a főnököddel! Ez volt az első üzleti törvény, amit Megan Ryan megtanult. Bart Dutton, a rodeósztár ennek dacára kezdettől fogva világosan éreztette vele, hogy kívánja őt - de nem azért, mert a gazdaságában kétségkívül szükség van egy állatorvosra. Megan megesküdött rá, hogy nem fogja beadni a derekát és kényszeríteni fogja a férfit, hogy az ne a nőt, hanem az állatorvost lássa benne és ennek megfelelően bánjon vele. Ám a darabos farmer állandó jelenléte tagadhatatlanul meggyöngítette elhatározásában...

 

 

 

 

 

 

 

3. Joan Elliott Pickart: A rejtély
(Riddles and Rhymes)

A rejtélyA varázslatosan szép, vörös hajú Liberty Shaw egy napon váratlanul könyvesboltot örököl Los Angelesben. Nemsokára egy nem kevésbé varázslatos férfi toppan be a kis boltba és Liberty életébe: Finn O'Casey, a festőművész. És ezzel kezdetét veszi kettőjük meglepetésekkel, kalandokkal, perzselő vággyal teli regénye. A gőgös és dúsgazdag Victoria Manfield eltűnt - elveszett? ellopott? - naplója is nagy szerepet játszik a fordulatos történetben; idővel azt is megtudhatjuk, miért kell az egykori titkos ügynökből kaszinótulajdonossá lett Jard Loringnak Las Vegasból meglepetésszerűen New Orleansbe repülnie, és mindezt átszövi a vágy és a varázslat: a gyönyörű Liberty és a daliás Finn diadalmas szerelme.

 

 

 

 

 

 

4. Lisa McConnell: A szerelem folyója
(River of Love)

A szerelem folyójaLark McInterynek éppen elég szélhámos férfi csapta már a szelet, és volt bőven olyan imádója is, akik bármely pillanatban készen álltak eleget tenni legapróbb hóbortjának is. Rand Whitcombot nem ilyen fából faragták. Erőteljes, magabiztos volt, és a női praktikákkal szemben közömbös tudott maradni. Úgy látszik azonban, hogy a Rogue folyó öblében már ő sem tudott ellenállni a kihívásnak. Lark későn vette észre, hogy veszélyes játékot űz. A csábítóból hirtelen áldozat lett, mert Rand olyan fékezhetetlen szenvedélyt ébresztett benne, mint a Rogue-ben tomboló zuhatagok.

 

 

 

 

 

 

 

5. Joan J. Domning : Tigris lady
(Tiger Lady)

Tigris ladyKi az a titokzatos hódoló, aki a hivatali komputeren udvarol neki, rózsát küld és Tigris ladynek becézi, a szerelem és a vágy hercegnőjének. És hogyan tud versenyezni az ellenállhatatlan Larry Harttal, aki azért érkezett, hogy megjavítsa a komputert és azért maradt, hogy rövidzárlatot okozzon az érzelmeiben. Kendre St. Clair meghasonlott - elbűvölte valaki, aki egyes-egyedül csak neki tárta föl a lelkét, de akit soha nem látott szemtől-szemben, másrészt rabul ejtette Larry ragyogó hús-vér közelsége. Hogyan választhatna költészet és vágy, lélek és Larry között.

.

 

 

 

 

 

 

6. Jeanette Ernest : Szerelmi fészek
(Lover's Lair)

Szerelmi fészekAz aranyhajú Adrian Anders tudta, hogy a férfiak körül fogják rajongani a törökországi amerikai támaszponton. Ám arra aligha készülhetett fel, hogy az elviselhetetlen Adam Wade őrmester egy percre sem fogja békén hagyni, és minden vetélytársat elhessegetve csak magának akarja kisajátítani. Mennyei boldogság volt Adam karjaiban heverni, amíg Adrianban fel nem támadt a gyanú. Sötét pletykák keringtek az őrmester múltjával kapcsolatban. Miféle botrányos titkokat rejteget vajon előle Adam? Könyörtelenül felhasználná őt is céljai eléréséhez? Adrian tudni akarta, mi az igazság. De lehet, hogy máris elkésett vele?

 

 

 

 

 

 

7. Charlotte Wisely: Üdv a betolakodónak
(Welcome Intruder)

Üdv a betolakodónakJean Howard, a nagyhírű művészeti főiskola karcsú derekú, duzzadó keblű, elsőéves festőnövendéke merő véletlenségből betolakodik a legszigorúbb tanár, Louis Castillo műtermébe. Lesz nemulass! Pilloghat a kihívó ártatlanság a szigorú, ám daliás mester szidalmai... csókjai alatt. Mit szólnak a botrányos tanár-diák viszonyhoz a főiskolai rossz nyelvek? Hát Enid, a hajára szőke, jellemére fekete modell? Vagy Robert, a vőlegény, aki nem tudja megkülönböztetni a mütyürt a műtárgytól? Egyáltalán szereti-e Louis Jeant vagy csak kíméletlenül kihasználja? És Jean? Neki mi fontosabb: a biztos polgári otthon vagy a művészet és a szerelem kettős lángjában lobogó szenvedély?

 

 

 

 

 

 

8. Sandra Brown: Virágot pedig ne küldj!
(Send No Flowers)

Virágot pedig ne küldj!Alicia Russel általában nem játszotta meg a védelemre szoruló leánykát... de egy balszerencsés kempingezés olyan szerepbe kényszerítette, amilyenre álmában sem számított. Amikor Pierce Reynolds a kegyetlen vihar kellős közepén megjelent, hogy vacsorát és száraz menedéket ajánljon föl neki és két kicsi fiának, nem tehetett mást, mint hogy elfogadja a segítő kezet. A fiúk gyorsan megkedvelték a férfias bánásmódot, amiben apjuk halála óta nem volt részük, Alicia pedig elálló lélegzettel figyelt fel arra az erős érzésre, amit Pierce ébresztett szívében. Visszatérve Los Angelesbe, a férfi tapintatosan visszahúzódott, Alicia viszont úgy érezte, ismét hajlandó lenne szeretni egy férfit...

 

 

 

 

 

 

9. Iris Johansen: Viharos fogadalom
(Stormy Vows)

Viharos fogadalomA függetlenségére különösen kényes Brenna Sloan úgy érezte, kezd meginogni a magabiztossága Michael Donovan lendületes közeledése hatására. Mindketten megszokták a küzdelmet - de Brenna nem volt elég erős, hogy szerelmet adjon (amire pedig úgy vágyott), Michael pedig csak elfogadni volt képes mindaddig, amíg Brennával nem találkozott. Kegyetlen nehézségek árán legyőzte a lány ellenállását, és belehajszolta egy gyors házasságba. Valójában egy szívet tépő félreértés után, ami csaknem semmivé tette a boldogságukat, adták át magukat teljesen a szenvedélynek. Vajon meg tudta-e győzni Michael Brennát, hogy iránta érzett szerelme örök életű?

 

 

 

 

 

 

10. Stephanie Richards: Ősz Chesapeake-ben
(Chesapeake Autumn)

Ősz Chesapeake-ben Az őrjítően vonzó és őrjítően parancsoló Garth Logan, akinek női szív nem tud ellenállni, váratlanul viharzik be a smaragdzöld szemű, nádszál derekú Deirdre Mallory életébe. Hevesen összekülönböznek, majd még hevesebb szenvedélyre gyúlnak egymás iránt. Egyetlen forró éjszaka után a férfi elmegy, de Deirdre már a szíve alatt hordozza gyermekét. A titokzatos férfi négy év múlva bukkan fel újra az asszony és kisfia életében. Miért jött? Mit akar? Bízhat-e a nő a férfiban, aki egyszer már szétrombolta álmait? Minden kérdésre kiderül a válasz, mire Deirdre és Garth megvívja a szerelem és büszkeség csatáját.

 

 

 

 

 

 

 

 

11. Noelle Berry McCue : Kedves idegen
(Beloved Intruder)

Kedves idegenÜtött, pofozta, rázta egész úton - így hozta vissza a férfi az életbe. Shannon Douglas attól a perctől kezdve gyűlölte Michael Bradyt, amikor az feltépte az ajtaját, hogy csípős, friss levegővel árassza el az ő komor világát. Michael heves és mégis lágy érintésére igazi nő vált belőle, csupán egyvalami kísértett még a múltból, hogy a szívét marcangolja és közös jövőjüket fenyegesse. Shannona halál és a félelem rémálmával küzdött, egy tragédia emlékeivel, amelyek megmérgezték újjászületését Michael karjában. Vajon úrrá tud-e lenni a kísértő démonon, és övé lesz-e a legnagyobb kincs, az igazi boldogság?

 

 

 

 

 

 

12. Nina Coombs: A szenvedély birodalma
(Passion's Domain)

A szenvedély birodalmaA bronzvörös hajú Mickey Callahan sohasem találkozott még olyan dühítő férfival, mint Greg Bennett, az építész. Hát ez képtelen felfogni, hogy hideg acél felhőkarcolója nem illik az ő imádott mostani prérijére? Mickey kritizálta az építési terveit, nem volt hajlandó üzletet kötni vele, megmondta neki, hogy nincs szüksége rá, ám azt mégsem tagadhatta, hogy a férfi simogatása lázba hozza a testét. Mickey senkinek sem adta meg magát, de Greg engedély nélkül is elvette, amit akart...

 

 

 

 

 

 

 

 

13. Jennifer Dale: Gyengéd rapszódia
(Tender Rhapsody)

Gyengéd rapszódiaJudith Vanover nem tudta valóra váltani azt az álmát, hogy zongoraművész legyen, ezért zenei ügynökségen vállalt állást. Azonban túlságosan magasra tette a mércét, lenézte a popzenészeket, mindaddig, amíg Oliverrel nem találkozott. A rocksztár személyes varázsa azonban szinte kikényszerítette, hogy ügyfelei közé sorolja, bár remélte, hogy kapcsolatuk nem fog túlmenni ezen a szinten. Soha nem hitte volna, hogy a férfi elég erős és érzékeny legyen ahhoz, hogy áthatoljon az ő jeges ellenállásán. Oliver ugyanis egyszerűen sutba dobta a Judith által olyannyira áhitott zongoraművészi karriert. Ezért gyűlölte a férfit, de nem tudta kivonni magát a hatása alól annak a kemény, sodró lendületű zenének, amit játszott, és amit úgy neveznek: rock and roll...

.

 

 

 

14. Iris Johansen: A távolság vonzásában
(Touch the Horizon)

A távolság vonzásábanBillie Callahan valami esztelen küszködéssel és kalandor lelkülettel eddig mindig kivágta magát a nehéz helyzetekből, de amikor a Sedikhan-sivatagban homokviharba került, úgy érezte, ezúttal kifogtak rajta az elemek. Ekkor a futóhomok förgetegén át egy fekete csődörön vágtató mesebeli herceg száguldott a megmentésére, hogy kiragadja a korai halál markából, mielőtt elnyelné a homoksír. Vajon csak a felajzott képzelet szülte délibáb-e, amit látott? Nem. A titokzatos férfi a fehér burnuszban valóság volt. Elragadta őt a világ végére, a szenvedélyes végzet felé, amelyről titokban mindig álmodott...

 

 

 

 

 

 

 

15. Joan Wolf: Felhőszakadás
(Summer Storm)

Felhőszakadás Chris minden ízében színész volt, Mary pedig megrögzött tudós, de a házasságuk tökéletesnek látszott, egészen addig míg Hollywood csillogása és egy tündöklő kis sztárocska el nem rabolta a férjét. Éppen akkor, amikor Marynek a legnagyobb szüksége lett volna rá, a férfi hűtlenül elhagyta őt, ezért nem is akarta látni többé az életben. Chris világhírűvé vált, Maryből pedig rangos professzor lett, aki csak a mozi sötétjében engedte meg magának, hogy néha gondoljon rá. Azután riporterek fényképezőgépeinek villogó vakui előtt újra találkoztak és régi érzelmeik újraéledtek. Hivatalosan sohasem váltak el. Vajon azért tért-e vissza a férfi, hogy helyreállítsák a kapcsolatukat, vagy azért, hogy végérvényesen elváljanak?

 

 

 

 

 

 

16. Helen Mittermeyer: Röpke gyönyör
(Brief Delight)

Röpke gyönyör Attól a pillanattól kezdve, hogy feltűnt a zsúfolt szobában, a férfi nem tudta levenni róla a szemét. Darius Chadwick szívét összeszorította a sóvárgás Cygnet Meltonért, aki aranyszín selyemben feledhetetlen találkozásban teljesedett ki, ám Cygnet kétségbeesetten elmenekült, bizonyosra véve, hogy közösen elképzelt terüket romba döntötte. Dar könyörtelenül a nyomába eredt. Saratogában végre tüzes ölelésével megnyugtatóan megcáfolta a lány ellenvetését. A két szív egy pillanat alatt egyesült, de vajon az örök szerelem jutott-e osztályrészükül?

 

 

 

 

 

 

 

17. Diana Morgan: Tündöklő álmok
(Crystal Dreams)

Tündöklő álmokÚgy találkoztak, hogy Mariette autója megcsúszott a jégen. A lány a filozófiai doktori címét elérni igyekvő művelt bostoni volt, a férfi pedig nyers és vad hivatásos jégkorongozó. Világok választották el őket, de a szenvedély egy feledhetetlen pillanatában Mariette és Bull megtalálta a maguk saját külön világát. Minden érintés lángra lobbantotta vágyukat, minden ölelés a biztos eksztázist ígérte. Mariette úgy gondolta, hogy ő az egyetlen férfi, akiben megbízhat, akit szerethet és akivel megoszthatja az életét. És ekkor döbbenetes újsághírek kiáltották világgá Bull nevét, és törték össze Mariette elképzeléseit...

 

 

 

 

 

 

 

18. Helen Conrad : Titkos viszony
(Undercover Affair)

Titkos viszony "Semmi kétség. Ez a fickó áruházi tolvaj." Így okoskodik Shelley Pride, a fiatal pszichológusnő, akit felháborít, hogy senki, még az áruházi detektívek sem lépnek közbe, amikor pedig nyilvánvaló bűncselekmény történik. Kénytelen-kelletlen maga leplezi le a gyanús alakot. A tolvaj mosolya azonban szinte lefegyverzi és alaposan megingatja határozottságát. Hát még, amikor megtudja a férfi valódi foglalkozását. A sikeres "letartóztatás" után Shelley elfogadja a "bűnöző" Michael Harper ebédmeghívását, aki ezek után mindent latba vet, hogy meghódítsa a lányt. Shelley jó ideig állja Michael ostromát abban a szilárd meggyőződésben, hogy a férfi munkája kizár minden tartalmas emberi kapcsolatot. De Michael konok ragaszkodása és állhatatossága elől azonban mégsem tud kitérni. A férfi árnyékként követi mindenüvé és kék szemének csillogása lassan ráébreszti a lányt, hogy nincs menekülés...

 

 

 

 

19. Ellie Winslow: Mélykék tenger
(The Wine-dark Sea)

Mélykék tengerLydia már a görög út kezdetétől idegenkedett Nick Aristou arrogáns modorától. Sem ragyogó fekete pillantása, sem az a tény, hogy azt az utazási irodát szándékozott megvásárolni, amelynek Lydia az alkalmazottja volt, nos ezek egyike sem adhatta meg neki azt a jogot, hogy Lydiát is a cég tulajdonának tekintse. Mégis, annak ellenére, hogy haragudott Nickre a viselkedéséért és a pletyka dacára, amely szerint a férfi valószínűleg el fogja bocsátani az állásából, nem tudta elnyomni magában azt a vágyakozást, amelyet Nick legcsekélyebb érintései ébresztettek benne. A férfi meg akarta kapni - persze a maga módján, Lydia pedig elszánta rá magát, hogy megmutatja: őt sem megvásárolni, sem elnyomni nem lehet.

 

 

 

 

 

20. Nancy Carlson: A sebesség megszállotja
(Hard Drivin' Man)

A sebesség megszállotja Szabrina a kormányra dőlve veszi be a kanyart a versenypályán. Szinte érzi Jacyt a vad üldözésben, amint boltozatos mellkasához szorítja. Érintésére forró borzongások futottak végig a gerincén és már-már megadta magát... amíg rá nem jött, hogy valójában kivel is áll szemben. Hiszen csak arra akarja felhasználni az érzelmeit, hogy átvegye tőle a vállalatot, kénye-kedve szerint kihasználva tapasztalatlanságát céljainak megfelelően. Az ölelésekkel elárasztott Sabrina megpróbál menekülni ebből a kapcsolatból, de minden út Hozzá vezet vissza. Szenvedélyük nem ismer határokat és teljes sebességgel száguldanak a szerelem felé.

 

 

 

 

 

 

21. Kasey Adams : Karnyújtásnyira az égbolt
(Reach for the Sky)

Karnyújtásnyira az égbolt A hajdan híres műrepülő, Brenden Morgan, repülőoktatóként keresi a kenyerét, mégis két lábbal áll a földön... egészen addig, amíg Kitty Larkin be nem iratkozik az óráira. Első a biztonság, ez Brenden jelszava a munkában csakúgy, mint a magánéletben. Kitty közelsége váratlanul olyan érzelmi vihart ígér, mely józanságát erősen próbára teszi. A lány tüzes szépsége mágikus erővel hat rá. Kitty különösen tehetséges és jó pilóta válhat belőle, Brenden azonban vakmerőnek tartja, s nem bízik benne. Készen áll arra, hogy egy forró éjszakán átélt érzelmi szárnyalás után lehozza földre a gyönyörű idillt, még akkor is, ha ez lesz élete legnehezebb leszállása...

 

 

 

 

 

22. Billie Green: Wisconsin grófja
(The Count from Wisconsin)

Wisconsin grófja Monte-Carlo aztán jó kis távolságra van a Texasban lévő Plumtól - gondolta magában Kate Sullivan, ahogy a felső tízezerhez tartozók partijának vendégeit tanulmányozta. Minthogy nem érezte magát elemében ebben az előkelő társaságban, kiszökött a kert jótékony sötétjébe, hogy egy kicsit összeszedje magát. A megnyugvás helyett azonban még nagyobb izgalom várt rá. A férfi, aki hozzálépett, magas vot, sötét hajú és ellenállhatatlanul jóképű, mint egy tündérmese hőse, így nem csoda, ha megdobogtatta Kate szívét. Alex Delanore-t két különböző világ közé szorították a véletlenek - és Kate volt a kulcs ahhoz a világhoz, amelyet jobban szeretett. Kate melegsége és humora hozzásegítette, hogy újra közel kerüljön régi, dédelgetett álmához... és itt van a lány, aki hazaviszi őt, haza Wisconsinba...

 

 

 

 

 

23. Jeanette Darwin : Édes elszámolás
(A Cherished Account)

Édes elszámolás Az adó visszatéríthető - a szerelem soha. Megan Saunders rájött, hogy könyvelői képességeit leggazdaságosabban úgy kamatoztathatja, ha képzőművészek zavaros pénzügyeit teszi rendbe. Ezt még egy festővel kötött végzetes házassága alatt tanulta meg. Csakhogy a válás óta férfi nem csókolta és nem érintette meg, sőt még csak nem is tetszett neki... legalábbis nem annyira, mint Garth Matthews, jelenlegi ügyfele, aki annyira beleszeretett, hogy valósággal rajong érte. Noha Garth másnak mutatkozik, mint felelőtlen és csapodár természetű volt férje, Megan szíve mélyén jól tudja, és az esze is azt diktálja, hogy művésszel kapcsolatba kerülni, bizony kockázatos vállalkozás...

 

 

 

 

 

 

24. Elisabeth Barrett Browning: Mérték után
(Tailor's Made)

Mérték után Daniel Collinsra, a New York-i színészre, szinte rászabták a pimasz Petrchio szerepét a Csókolj meg Katámban. A nyári előadásra összeállt társulat jelmeztervezőnőjét, Chris Burnst annyira elbűvöli a férfi mosolya, hogy komoly erőfeszítésébe kerül a kosztümökre összpontosítania a figyelmét. Ráadásul ha beleszeretne a színészbe, ez azt jelentené, hogy el kell hagynia szeretett New Hampshire-jét a nagyváros kedvéért - ez csak természetes. Chrisnek már voltak sikerei New Yorkban, de rájött, hogy a hírnévért és dicsőségért folyó ádáz küzdelem nem az ő formája. Danielt azonban a nagyvároshoz köti a karriere. El kell-e szakadniuk vajon a szerető szíveknek, vagy megtalálja-e a helyét a férfi a Broadway fényeitől távol?

 

 

 

 

 

 

25. Nina Coombs: Amíg nem késő
(Before It's Too Late)

Amíg nem későHiába egyetemet végzett, tudós leányzó Líz Landry - amikor összeakad Garth Kincannonnal, nehezen találja fel magát. Garth, a rodeós cowboy, a híres bajnok a maga fennhéjázó férfiasságában minden nőt lekezel. Lízt vérig sérti ez a viselkedés - csakhogy történetesen a rodeóról írja szakdolgozatát, és Garth-tól több segítséget remélhet, mint bárkitől. Amikor a férfi felajánlja, hogy a versenysorozat idejére utazzanak együtt városról városra, Líz először habozik, de aztán egy szenvedélyes éjszaka a prérin meggyőzi arról, hogy az önhitt férfi nagyszerű, gyengéd szerető is lehet. Csakhogy a rodeós cowboy soha nem állapodik meg: várja a következő verseny - és a következő hódítás. Vajon változtat-e Garth nyughatatlan életmódján vagy Líz tett rossz lóra?

 

 

 

 

 

 

26. Marianne Shock: Vezércsel
(Queen's Defense)

Vezércsel Reeve Laughlin maga volt a megtestesült kihívás - China Payne pedig felvette a kesztyűt. Clare-nek, China bolondos anyjának a cselszövése hozta össze őket, és nekik kellett megakadályozniuk, hogy az öregasszony eltegye láb alól ötödik férjét, aki történetesen Reeve apja volt. Chinának ugyan épp elég munkát adott az ügynöksége, de Reeve biztatására beszállt a küzdelembe, ami voltaképpen sakkpartival kezdődött. China először merészen lépett sakkfiguráival, de aztán hirtelen rádöbbent, hogy a férfi áll nyerésre...

 

 

 

 

 

 

 

27. JoAnn Robb: Óvintézkedés
(A Secure Arrangement)

ÓvintézkedésA biztonságvédelmi szolgáltatásokat nyújtó vállalkozás társtulajdonosnője, Jillian Tara Kennedy sikeres üzletasszony. A vonzó külsejű computerszakember, Tyrell védelmére magát Jilliant kérik fel. A határozott, érzéki férfi olyan érzéseket szabadít fel benne, amelyeket nem tud elfojtani, bármennyire is megfogadta, hogy sosem szolgáltatja ki magát egyetlen férfinak sem. Travis Tyrell minden erejét latba veti, hogy rátaláljon a hűvös külső mögé rejtőző romantikus, érzéki nőre. Gyöngédséggel, forró csókokkal sikerül megtörnie a lány tartózkodását, és Jillian végül már nem a férfi ellen, hanem a saját vágyai ellen küzd...


 

 

 

 

 

 

28. Joan Elliott Pickart: Szemfényvesztés
(Charade)

SzemfényvesztésTennest a nagynénje nevelte fel. A kicsi, őszhajú és beteg néninek csak egyetlen kívánsága van: mielőtt meghalna, szeretne találkozni unokaöccse gyönyörű feleségével, akiről annyi szépet olvasott Tennes leveleiben. Csak egy bökkenő van - a feleség nem létezik. Tennes azonban, tiszteletben tartva öreg nagynénje utolsó kívánságát, Whitneyt kéri meg, hogy játszaná el a feleség szerepét. Megígéri, hogy a megpróbáltatás mindössze egy ebéd idejére fog korlátozódni. Whitney azonban olyan nagyszerűen alakítja szerepét, hogy Olive néni egyszerűen nem hajlandó elengedni ebéd után. És itt kezdődnek a bonyodalmak...


 

 

 

 

 

 

29. Nancy Holder: Ciróka-maróka
(Finders Keepers)

Ciróka-maróka

A Golden Gate körül terjengő sűrű köd nagyon megfelelt Allison Jones ízlésének - aki tulajdonképpen elveszett kutyák és macskák felkutatásával foglalkozott -, mert közben nagyszerűen kiélhette magát a fantáziája alkotta világban. Akkor is éppen egy eltűnt kutya után nyomozott, amikor az ő és a város legmegáltalkodottabb agglegényének útja keresztezte egymást. David Kinget elbűvölte a karcsú detektív, aki kicsúszott az ölelésből és eltűnt az éjszakában, mielőtt még a nevét megtudhatta volna a férfi. Az akadályt nem ismerő David a keze alá tartozó kocsik egész falkáját küldte szét a városban, hogy találják meg számára a lányt. Allison ismerte David hírét, és nem akart a következő áldozata lenni...


 

 

 

 

30. Gail Douglas: És közbeszól a szerelem
(The Best Laid Plans)

 És közbeszól a szerelem Ellenség vagy szerető? Clay Parrish egy bajkeverő, aki azért jött a bájos kisvárosba, Silver Rapidsba, hogy fenekestül felforgassa - legalábbis Jennifer Allan véleménye szerint. Nagy csatározásra készült kettejük között és nem számított egy ilyen jóvágású fickóra, aki egyetlen futó csókkal megtörte az ellenállását. Jennifer ütődött kamasszá változtatta Clayt, aki nem tudta, hogyan érhetné el, hogy a magát oly mélységesen megmakacsoló lány megbízzon benne. Jennifer bevallotta Claynek, hogy a férfi túlságosan is jóképű, éppen olyan, amilyentől az édesanyja világéletében óvta...

 

 

 

 

 

 

 

31. Courtney Henke: Arany hálóban
(In a Golden Web)

Arany hálóbanElizabeth Hammar, a bank menedzsere váltig állítja, hogy a számítógép biztonsági rendszere csakis Dexter Wolffe hibájából vádolja sikkasztással. A férfi, az egyetlen mentőtanúja, szerencsére hisz ártatlanságában, így nem áll ellent a lány kérésének, hogy mentse ki szorult helyzetéből. Bár Elizabeth eddig sohasem kényszerült mások segítségét igénybe venni, forró érzelmei ezúttal legyőzik büszkeségét. Dex ösztönember, Liz viszont mindig az eszére hallgat. Vajon boldoggá teheti-e egymást két ilyen ellentétes jellemű ember?


 

 

 

 

 

 

 

32. Lisa St. John: Csillagtűz
(Starfire)

CsillagtűzShane McBride, a végzős egyetemista, a csöppnyi Georgia-szigetre utazik, hogy régészeti anyagot gyűjtsön. Ehelyett azonban egy gyönyörű paradicsomban találja magát, amelynek rejtélyes vonzása legalább annyira lenyűgözi, mint tulajdonosáé: Dirk Hollandé. Dirk leköti a lány minden gondolatát, álmai főszereplőjévé válik, és végül egészen birtokba veszi Shane-t. Amikor a lány egy ritka archeológiai lelet nyomára bukkan, Dirk nem járul hozzá a nyilvánosságra hozatalához. Ez az a pillanat, amikor Shane rádöbben, hogy egy olyan férfi hálóján akadt fönn, aki mindent és mindenkit a saját tulajdonának tekint...


 

 

 

 

 

 

33. Victoria Leigh: A titoktartó
(Secret Keeper)

A titoktartó Jake Gallegher rávette Malloryt, hogy a szabályokat megszegve - kacérkodjon vele. A tűzrőlpattant, szexis lány persze nagyon jól tudja, hogy a ragyogó étteremtulajdonossal űzött játék igencsak veszélyes: vagy az utcára kerül, vagy a férfi ágyába! Jake állandóan keresi az alkalmat, hogy kettesben maradhasson a lánnyal, hogy a kettőjük között egyre erősödő vonzalom mélységéről végre bizonyosságot szerezzen. Mallory megremeg a férfi minden pillantásától, amelyek arról árulkodnak, hogy még a legtitkosabb gondolataiban is olvas: megborzong a férfi érintésétől, amelyben benne van minden vágya. Keserű tapasztalatai azonban megtanították, hogy a férfiak rendszerint nem csak a szerelmét akarják. Tehetős családja eddig gondoskodott kényelméről, barátai pedig megvédték a pénzére utazó szeretőktől, most azonban csak magára számíthat. Minél többet tud meg Jake a lányról, annál több titkot sejt. Vajon meddig marad Mallory ilyen titoktartó?

 

 

 

 

34. Barbara Boswell: Erős kísértés
(Strong Temptation)

Erős kísértésCaleb Strong, a város rossz negyedéből származó bajkeverő, de hihetetlenül vonzó férfi, akiről egy olyan asszony, mint Cheyenne Whitney Merrit nem is álmodna. Ő egy finom család "jó kislánya", aki a "megfelelő fiúval" kötött házasságban fiatalon özveggyé lett, és aki nem tud nemet mondani, amikor Caleb hatalmas motorbiciklijén becserkészi, sőt ráveszi, hogy semmivel nem törödve felüljön mögé. A komisz férfi szűnni nem akaró, tüzes sóvárgást kelt benne. Mikor Caleb szája forró, éhes csókkal csap le rá, az asszony égető örömöt érez, a fiú meglepetve tapasztalja, hogy egy vadmacskát tart a karjaiban, egy nőt, akinek lelke van, aki még azt is megkockáztatja, hogy szerelmét bevallja. Caleb Strong valaha bosszút esküdött a város ellen, mert tönkretette a családját, és őt is elűzte, de Cheyenne iránti érzelme arra készteti, hogy kiutat keressen. Vajon be tudja-e bizonyítani Cheyenne, hogy szerelme elég erős ahhoz, hogy a férfi kétségeit és a város haragját túlélje?


 

 

 

 

34. Peggy Webb: Nehéz eset
(That Jonas Girl)

Nehéz eset

Mich Flannigan volt Tess Jones első szerelme, legjobb barátja és férje egészen addig, amíg évekkel ezelőtt egy szép napon szó nélkül le nem lépett. A végzet azonban ismét összehozta őket otthon Tupelóban, és Tesst még egyszer Mich karjai közé taszítja... de a gyönyörű énekesnő "nem könnyű eset". Az egzotikus szépségű, elbűvölő és rendkívül temperamentumos Tess úgy vonzza magához Michet, akár a mágnes. Játszik a férfival, minden dalát elénekli neki, mint az egyetlennek, akit valaha is kívánt és kívánni fog magának, de egy dologban biztos: soha többé nem akar könnyet ejteni miatta... Mich visszavágyódik a múltba, könyörög Tessnek a megbocsátásért, de szülhet-e bizalmat a szenvedély, ami voltaképpen sosem hunyt ki közöttük? Egyszer már elengedte az asszonyt, hogy felfelé ívelő pályáján akadálytalanul érhessen a csúcsra, de azzal el is veszítette. Most, hogy felismerte: mégiscsak Tess az a nő, aki megtestesíti vágyait, csak egy gondolat izgatja: meg tudja-e győzni szerelmét, hogy egymásnak rendelte őket a sors?


 

 

 

 

36. Joan Elliott Pickart: Váratlan fordulat
(The Devil in Stone)

Váratlan fordulatRobert Stone a legrosszabbra számított, amikor megözvegyült édesanyja közölte vele, hogy Tucsonban marad egy "barátjával", ahelyett, hogy visszatérne New Yorkba - csak nem hálózta be a magányos, gazdag asszonyt valami szélhámos művész? Robert úgy robbant be Winter Holt butikjába, mint a harci ösvényen járó indián, de a hadakozás lett volna az utolsó dolog, ami eszébe jut, amint megpillantotta a tűzrőlpattant hölgyet, aki a boltot vezette. Szerette volna végigfuttatni az ujját Winter ébenfekete hajának selymes hullámain, és csókjaival elűzni a titkos bánatot, amit kizárólat ő volt képes felfedezni a lányon. Winter azonban megfogadta, hogy többé senkit nem enged a szíve közelébe, kivéve, ha az illető tervszerű életet él, és hisz abban, hogy a szerelmet is meg lehet tervezni. Robert megpróbálta meggyőzni, hogy kapcsolják össze rendkívül különböző sorsukat. Winter azonban attól tart, hogy önmagát veszíti el, ha megosztja valakivel a maga kis birodalmát. Ennek ellenére nagyon szeretne hinni Robert ígéreteinek...


 

 

 

 

37. Patt Bucheister : Mint az árnyék
(Hot Pursuit)

Mint az árnyékDenver Sierra olyan férfi volt, aki ráhajtott arra, amit megkívánt - és nem fogadott el válaszul nemet még a nehezen megközelíthető Courtney Caine-től sem. A lány dacolt kihívó pillantásával, és ellenállhatatlanul markáns udvarlóját nem biztatta semmivel. Denver elepedt a vágytól, hogy a lány ajkát megízlelhesse... és rábírja, ne védekezzen, hanem engedje el magát. Courtney mindig előadóművész családjának békés árnyékában éldegélt - ami megvédte egy olyan világtól, amelyben őt nem tekintenék teljes értékűnek. Szüksége volt a Denverből sugárzó izzásra, hogy elolvassa jeges félelmét, és szenvedélyes gyengédségére, hogy megtanulja tőle, egy nő hogyan szeressen egy férfit. Courtney tisztában volt vele, hogy büszkesége megőrzése azt jelentheti, elveszti azt a férfit, aki örömmel töltötte el a lelkét. El tudja-e vele hitetni Denver, hogy a szerelemben nincs helye a szánalomnak, és hogy a karjaiban tökéletesnek érezheti magát?


 

 

 

 

38. Suzanne Forster: Magánügy
(Private Dancer)

Magánügy Sam Nichols maga a megtestesült férfias érzékiség, lélegzetelállítóan lehengerlő kemény fiú, gyermekien kék szemekkel, aki színvallásra kényszeríti Bev Brewstert. Bevet megigézi ez a vadember, vakmerő kockázatokat vállal, vágyik rá, hogy a férfi ölelése összeroppantsa, súlya földhöz szegezze. Ám a közösen átélt gyönyörre árnyékot vet Sam titokzatos búskomorsága. S mikor a sors úgy hozza, hogy a két magándetektívnek egy szélhámos üldözésére kell indulnia egy tengerjáró hajón, Sam előre sejti, hogy a közelség és a forró, párás éjszakák az eksztázis vad viharát kavarják közöttük. Meg tudja-e vajon győzni démonikus szeretőjét a lány arról, hogy mindig ilyen vademberről álmodott?

 

 

 

 

 

 

39. Patricia Burroughs : Szerelmi botrány
(Scandalous)

Szerelmi botrányChristopher Quincy Maitland olyasvalaki, aki mindig helyesen cselekszik - legalábbis így volt ez eddig, amíg a pimaszul vonzó Paisley Vandermeir be nem húzta a csőbe! A Vandermeir lányok híresek arról, hogy ész nélkül vetik bele magukat a szerelembe; pontosan így kápráztatta el annak idején Paisley nénikéje Paisley nagypapáját. Chris a forrófejű vámpírt különösen veszélyes, intrikus méregkeverőnek tartja. Paisley elhatározza, hogy odaadja magát Chrisnek, az eljegyzett vőlegénynek, és megvallja a férfinak legtitkosabb álmait. De ki tudja, hogy meg tudja-e szabadítani félelmeitől, és megosztja-e vele eljövendő boldogságát?


 

 

 

 

 

40. Janet Evanovich: A szerelem rögös útján
(The Rocky Road to Romance)

A szerelem rögös útján Amikor a WZZZ rádióállomás elragadó, bolondos "Kutyahölgye" jelentkezett, hogy elvállalná az ideiglenesen megüresedett közlekedési tudósítói állást, Steve Crow mindent megpróbált, hogy lerázza. Talán előre sejtette, hogy képtelen lesz ellenállni huncut bájának, ha órákat kell vele töltenie édeskettesben a szűk közvetítőkocsiban. Mindig is az aszfaltba simuló sportkocsikért és a magas sarkú cipőn tipegő nőkért rajongott, de egycsapásra megváltozott az ízlése, amikor beleszeretett ebbe a szuverén egyéniségbe, aki merő véletlenségből bűnözőket leplez le, imádja az öregeket meg a kutyákat, és észbontóan sok munkát vállal magára. Miután beleszeretett Daisybe, Steve élete fenekestűl felfordult. Amikor saját készítésű mandulás csókkal udvarolta körül Daisyt és olyan szenvedélyt tanúsított, amiről még csak nem is álmodott a lány, úgy olvadt szét ellenállása, mint vaj a forró pattogatott kukoricán. Steve-vel jobban lehetett játszani, mint egy egész babaházzál, de vajon meg meri-e játszani végül a legnagyobb tétet: teljes függetlenségét?

 

 

 

 

 

41. Victoria Leigh: Megigézve
(Bewitched)

MegigézveHank Antont tulajdonképpen a fia húzza csőbe, amikor beszámol a Bolond Sallyről, az iszonyatosan csúf boszorkányról. Hank ragaszkodik hozzá, hogy személyesen találkozzék a szörnyeteggel - csak azért, hogy végül egy igéző nővel ismerkedjen meg, akinek a tekintetében varázslatos fények csillognak. Sally Michaelst egy tragédia kényszerítette rá, hogy a magányt keresse, ahol biztonságban meghúzódhat, és ahol az álmaiban kisértő bánat saját titka maradhat. Amikor azonban Hank csókjai összetörik a magányát és elégetik a fájdalmát, mélységes éhség ébred benne, hogy megkockáztassa azt az érzést, amit Hank ölelése igért: a szenvedély édes és veszélyes lobogását. De eddig úgy élt, hogy különcségeivel meg tudta védeni a maga kis mennyországát, és azt akarja, hogy Hank is értse meg, hogy szabad szelleme semmilyen béklyót sem tűrhet. Vajon meg tudja-e győzni a férfi, hogy a szerelem érzése erősebb benne a félelemnél, és hogy csak azok számára létezhet közös jövő, akik elég bátrak a próbához?


 

 

 

 

42. Sandra Chastain: Az utolsó esély
(Lean Mean Loving Machine)

Az utolsó esélyAzért jött a kisvárosi garázsba, hogy üzleti ajánlatot tegyen a tulajdonosának, de ehelyett egy fogadás céltáblájának szerepében találja magát. Stacy Lanham maga is meglepődött, amikor jobban belegondolt, hogy mit vállalt: elcsábítja a következő férfit, legyen az bárki, aki besétál az ajtaján! De hogyan is fogjon hozzá, amikor az illető olyan észbontóan jóképű, ő pedig jobban ért a gyertyacseréhez, mint mások lángralobbantásához? Gavint valósággal felüdíti, hogy olyan nővel lehet együtt, akinek van bátorsága hozzá, hogy saját maga legyen, ezért hagyja magát elcsábítani attól a hölgytől, aki eddig még senkinek sem adta oda magát. Stacy-nek megvoltak a kételyei Gavin üzleti sikereit illetően, de úgy érezte, ideje már egy kis kockázatot vállalni. A lány egész életét azzal töltötte, hogy holtbiztos fogadásokat kötött, de most az a kérdés, hogy föl mer-e tenni mindent egy vad és csodálatos szerelemre?

 

 

 

 

 

43. Terry Lawrence: Csak szerelmeseknek
(For Lovers Only)

Csak szerelmeseknek Amikor először csókolta meg Gwent, ő úgy reagált rá, mint a tündérmesék hercegnője, aki most ocsúdik föl álmából. Gwen kölyökként kezelte unokaöccsét, és még magának sem merte bevallani soha, hogy mennyire vonzódik hozzá. Amikor mindkettőjüket megkérik, hogy lépjenek közbe egy csúnya családi csetepatéban egy kis hegyvidéki házikóban, Dave úgy érzi, ideje kézbe venni az irányítást - addig flörtöl, kötekedik Gwennel, amíg könyörögni nem fog a simogatásáért! Az állandó csipkelődés és heves udvarlás hatására Gwen megszabadul gátlásaitól. Dave teljesen az ujja köré csavarja, irányítja és megtanítja sóvárogni azért, amit egyedül ő tud nyújtani a lánynak. De hogyan képzeli ez a fiatal srác, hogy közös lehet a jövője Gwenével? Igaz, hogy a saját tulajdonának tekinti és minden percét ki akarja sajátítani, de kérdés, hogy a lány képes-e egy ilyen szoros kötelék elviselésére?

 

 

 

 

 

 

44. Judy Gill: Nyári szerelem
(Summer Lover)

Nyári szerelemGrayben futótűzként áradt szét a forró érzés. Donna Mailertől egy íróasztalnyi távolságra ült le azzal a vággyal, hogy zavart keltsen a lány szép szemeiben, miközben fogalma sem volt arról, hogy családja mennyire szétrombolta a nő életét. Donnában olthatatlan vágy támadt a magabiztos ügyvezető iránt, de megfogadta, hogy tárgyalásaik szigorúan üzleti téren folynak majd, ha erre egyáltalán képes lesz. De Gray szenvedélyes rábeszélése, égető csókjai nem maradtak viszonzatlanul, egymás karjába sodorta őket a fellángoló szerelem. Amikor azonban egy régóta rejtegetett, mindkettőjüket érintő szörnyű titok napfényre kerül, felmerül a kérdés, vajon van-e remény arra, hogy megosszák egymás között a múlt nyomasztó súlyát.


 

 

 

 

 

45. Patt Bucheister: Szerelem a szigeten
(Island Lover)

Szerelem a szigetenJudd Stafford egy multimilliomos nagyvállalat igazgatója, megrögzött agglegény, aki csak a munkájának él. Egészen addig, míg családja, egészségét féltve két hétre Hawaii szigetére nem száműzi egy kis kikapcsolódásra. Ám minden hiába! Képtelen a pihenésre, álmatlanság gyötri, és majd beleőrül a tétlenségbe. Egy éjszaka azonban a véletlen útjába sodorja a csudaszép, fiatal, tehetséges festőművész lányt. Erin Callahan mélykék szemével, ébenfekete hajával, őszinteségével minden tekintetben elbűvölő! Első látársa beleszeret. A lány azonban makacsul őrzi függetlenségét, nem könnyíti meg Judd számára a közeledést. Vajon sikerül-e elnyernie ennek a magányos, önálló nőnek a szerelmét és a bizalmát, el tudja-e hitetni vele, hogy számíthat rá egy életen át?


 

 

 

 

46. Linda Warren: Rajtad a jel
(Branded)

Rajtad a jel Tanner Danielson attól a pillanattól kezdve, hogy meglátta, a magáénak akarta Julie Fieldinget. Amíg Julie másvalaki felesége volt, hozzá sem mert érni, de most, hogy szabaddá vált, egy percet sem várt tovább. Olyan erővel lobbant fel köztük a láng, ahogy száraz szalmacsóvába harap a szikra. Julie, elsöprő vágyaitól hajtva megadta lelkét e heves érzésnek, és szomorú emlékektől üldözve, meggyötörve hallgatásra bírta félelmeit. Vajon meg tudja-e győzni Tanner a lányt, hogy ő a végzete, és neki sincs más álma, csak ő?

 

 

 

 

 

 

 

47. Gail Douglas: Hozzád
(All the Way)

Hozzád Mindannyiszor fülledt, erotikus gondolatai támadtak, valahányszor cicuskának becézte a férfi. Brittany Thomas ennek ellenére úgy gondolta, nem engedheti meg magának a luxust, hogy hat hosszú hónapon át Jake Mallory kísértsen álmaiban. Ugyan elragadó csibész volt, aki benne is felkeltette a szabad csavargás utáni vágyat, de ellenállt lenyűgöző ölelésének és a szíve mélyén dúló pániknak. A hirtelen feltámadó birtoklási vágy hatására Jake, ez a szenvedélyes ragadozó megesküszik, hogy addig nem nyugszik, amíg el nem nyeri a lány kegyeit. Hízelgéssel, cirógatással meg is babonázza Brittanyt, de vajon arra is hajlandó-e, hogy gyökeret verjen, és együtt éljen egy olyan nővel, aki a nomádot csodálja benne ugyan, de folyton rettegnie kell a bizonytalanságtól: mikor fogja elhagyni a férfi? Szabad-e mindent kockára tennie csak azért, mert az egyetlen hely a világon - amit otthonául el tud képzelni, - nem más, mint Jake szíve?

 

 

 

 

 

 

48. Janet Evanovich: Pimasz alak
(Naughty Neighboor)

Pete Streeter, ez a felháborítóan jóképű fenegyerek és vakmerő kereszteslovag az őrületbe kergeti Louisa Branningant. Elhappolja az újságját, iszonyú kávét főz és hallgatózik a szellőzőaknánál. A bajok azonban akkor kezdődnek, amikor Louisát elbocsátották kormányhivatali állásából, és Pete rábeszélte, hogy csatlakozzék hozzá egy titkos nyomozásban. Így aztán reménytelenül összekuszálta a sorsát a legszexisebb férfiéval, akivel valaha találkozott. A sötétben settenkedés végül sokkal szórakoztatóbbnak bizonyult, mint ahogy Louisa elképzelte..., pláne, ha a meneküléshez egy Porsche is kéznél van. Pete álmában sem gondolta, hogy a bűnüldözésben valaha is olyan partnerre lel, akinek íze mint a desszerté, sőt, megtestesíti mindazt, amit egy nőben keresett. S ha megtanította a lányt élvezni a borotvaélen táncolást, vajon biztonságban érzi-e végül magát a férfi szerelmében.

 

 

 

 

 

49. Victoria Leigh: Ha te is akarod
(Where There's a Will)

Ha te is akarod Még a síkunyhóban összeverődött tömegben is olyan feltűnően kacér volt a lány, hogy Will Jackson valósággal beleborzongott. Bár szívesen vállalta a kezdeményezést, de az, hogy Maggie Cooper ezúttal rajta próbálja ki csábítási módszereit, már zavarta. Maggie általában nem szokta a hódító démont alakítani, de három napot adott magának arra, hogy bebizonyítsa magának: eléggé szexis ahhoz, hogy egy jóképű férfit elcsábítson. Will átlátott a szitán, mert Maggie sokszor elpirult különös szerepében. A férfi nem leplezte le magát, hanem belement a játékba, ami nem is esett nehezére. Maggie maga is meglepődött Will vad tüzére adott perzselő válaszán. Amikor végre megszabadult kétségeitől, teljesen odaadta magát annak az embernek, aki megtanította merésznek lenni. Will eddig megőrízte önállóságát, de most felteszi magában a kérdést: vajon Maggie az, aki mellett majd elkötelezi magát?

 

 

 

 

 

50. Susan Connel: Tündöklő szépség
(Glory Girl)

Tündöklő szépségEvan el sem tudta képzelni, hogy a tündöklő szépségű lány miért rejtőzik folyton a napszemüvege mögé. Azt sem tudta megfejteni, hogy miért kerüli az embereket. Ám miután megismerkedtek, lassan kezdett kibontakozni előtte a titok; a titok, amit Holly annyira rejtegetett. Ahhoz egy pillanatig sem fért kétség, hogy kettejük között fellángolt a szerelem. De vajon le tudják-e győzni a múlt fenyegető árnyait, hogy szerelmük ragyogó fényében zavartalanul fürdőzhessenek?


 

 

 

 

 

 

 

51. Bonnie Pega: Csak te
(Only You)

Csak te Max elképzelni sem tudja, mivel foglalkozhat a Love elnevezésű cég, amely az ő fantasztikus szervezői képességét akarja igénybe venni. Max Shore csak az tudja, hogy a csöppnyi, fürtös hajú angyal, akivel egy lomtárhoz hasonlító irodában találkozik, teljesen felforgatja az életét. Caitlin Love az irodáját elárasztó papírlavina ellen kéri Max segítségét, de a férfi ennél sokkal többet - szerelmet, új életet - kínál számára. Caitlin fél a szerelemtől, nem akarja, hogy az Max Shore személyében betolakodjék életébe. De ki tud a leggyöngédebb, legérzékibb, legkedvesebb és egyben legbosszantóbb férfinak ellenállni? Caitlinnek kockáztatnia kell: leküzdik együtt a félelem démonát, vagy elveszíti azt a férfit, akiről mindig is álmodott.

 

 

 

 

 

 

52. Patt Bucheister: Villámcsapás
(Struck by Lightning)

VillámcsapásMichaelt az apja egy titokzatos tervvel Angliába csalja. Ám Michael Knight, a farmer, csak Cassidy Harrold miatt időz hosszabban apja otthonában. Cassidy lovalás közben pillantja meg, s lenyűgözi az a látvány, ahogy a nő és lova szinte eggyé válva repül át egy akadályon. Vonzza Cassidy ártatlansága és kifinomultsága. Ugyanakkor fölfedezi és felébreszti benne a legelemibb ösztönöket, s maga is rabul esik iránta érzett vágyainak. Cassidy mindig vonzódott a jóképű cowboyokhoz. Belebolondul az elbűvölően rámenős ex-rodeósztárba, akinek kedvéért még nehezen kiharcolt függeltlenségét is feladná. Michael szó szerint leveszi lábáról. Gondoskodása, figyelmessége hálára készteti Cassidyt. Vagy talán többre is? Lehet, hogy a szívét is elnyeri?

 

 

 

 

 

 

53. Joan Elliott Pickart: Az angyalok éneke
(Angels Singing)

Az angyalok énekeDrew Sloan még sosem találkozott olyan nővel, aki puskával kényszerítette volna bármire is. Ám egyszer csak ott áll mögötte a gyönyörű Memory Lawson, és azt követeli, hogy azonnal hagyja el az ő "szent" hegyét. Drew egy szempillantás alatt észreveszi az erős vonzalmat kettejük között, de Memoryt a múlt fenyegető árnyai fékezik meg abban, hogy átadja magát a mindent elsöprő szerelemnek. Vajon lesz-e végre Memory eddig apa nélkül felnövő kislányának apukája? Vajon meg tudja-e győzni Drew élete nagy szerelmét arról, hogy semmi nem állhat boldogságuk útjába?

 

 

 

 

 

 

54. Leanne Banks: Őrangyal
(Guardian Angel)

Őrangyal Trace, a tinédzserek álma, felnőtt férfiként egy jótékonysági akció révén megismerkedik Tallia McKenzie-vel. A lány eleinte elutasítóan viselkedik vele, ám végül nem tud ellenállni a férfi vonzerejének. Kapcsolatuk idővel feléleszti családjaik korábbi ellenségeskedését, vágyuk azonban erősebbé válik mindennél. Taliát magával ragadja Trace szerelme, és elsöprő hévvel adja át magát a szenvedélynek, pedig tudja, hogy ezzel fájdalmat okoz öccsének. Trace felismeri Taliában azt a bátor kislányt, aki gyerekkorukban miatta kockáztatta épségét. A kérdés csupán az, hogy Trace képes-e feledtetni Taliával a családi viszálykodások során elszenvedett sérelmeit.

 

 

 

 

 

 

55. Barbara Boswell: Magánórák
(Private Lessons)

MagánórákElissa Emory tizenhét évesen reménytelenül beleszeretett a biológiatanárába. Ám amikor Gracy McCall megpillantja a gyönyörű, ellenállhatatlanul vonzó nővé érett egykori tanítványát, nem akar hinni a szemének. Elissa készségesen válaszol Gray testének hívogató üzeneteire, de többet akar egy felszínes kapcsolatnál. Gray viszont úgy érzi, nem tudja megadni neki amit kíván, mert keserű tapasztalatai meggátolják benne. Vajon sikerül-e Elissának meggyőznie nagy szerelmét arról, hogy a szerelem erejével minden akadály legyőzhető a boldogság felé vezető úton?

 

 

 

 

 

 

 

56. Joan J. Domning: Férfi egy életre
(The Forever Man)

Férfi egy életre Nick figyelmeztetés nélkül lépett be Carla fodrászüzletébe, hatalmas sörénnyel és sűrű szakállal. Nem csak a haját akarta levágatni, hanem egy éjszakán át tartó csókot is követelt a nőtől. Carlának sikerült a férfi frizuráját megszelidítenie, de a vágy tüzét nem, mely akkor lobbant fel benne, amikor megérintette a hollywoodi operatőrt. Nick bérbe vette Carla birtokát, hogy egy ősi titok nyomára bukkanjon, ám helyette Carla tekintetének varázsát fedezte fel. A szerelem érzése új bolt számára, és veszélyesebbnek tünt, mint az Amazonas őserdeje. Mégis úgy követte Carlát, mint a szirének énekét, és kételkedni kezdett abban, hogy a csavargás az élet értelme. Carla viszont biztosan tudta, hogy el kell engednie a férfit, hogy megtarthassa szerelmét. El kellett dönteniük a nagy kérdést: egy montanai otthonülő és a világ csavargója összekötheti-e az életét vagy nem?

 

 

 

 

 

57. Peggy Webb: A paradicsom kapujában
(The Edge of Paradise)

A paradicsom kapujában David Kelly magányos farkasként érkezett az apró déli városkába, hogy a múlt ejtette sebeket begyógyítsa. Az első ember, akivel találkozott, a gyönyörű Rosalie Brown volt, aki úgy dalolt, mint az angyalok. David úgy érezte, a nő dalaiban a saját fájdalma is tükröződik, és titokzatos erő vonzotta Rosalie-hoz. Rosalie megérezte a férfi fájdalmát, és vigasztalóan kinyújtotta felé a kezét - ám az érintés nyomán a vágy lángnyelvei az eget nyaldosták. A nő attól félt, hogy David karjaiban nem tudja valóra váltani élete nagy álmát. Vajon sikerül-e örökre összekötni az életüket és beteljesíteni álmaikat?

 

 

 

 

 

 

 

58. Sandra Chastain: Skarlát pillangó
(Scarlet Butterfly)

Skarlát pillangóAmióta Sean Rogan felújította az ősi vitorlást, a Skarlát Pillangót, megszokta, hogy furcsa dolgok történnek a fedélzeten: pipadohány illata terjeng, a padló megreccsen, a hajó megbillen. De arra nem számított, hogy egy szép napon egy sápadt tündérlányt talál az ágyában! Carolina Evansnak sikerült észrevétlenül feljutnia a hajóra, aztán pedig rogan szívébe is belopta magát. Sean figyelmeztette, hogy ő nem az, aminek látszik: nem egy kedves, gondoskodó férfi, hanem egy vadállat, aki nagyon tudja bántani szeretteit. De Carolina egyre inkább vonzódott hozzá, hiszen Rogan bevezette az érzékek birodalmába. Megfogadta, hogy megvárja, amíg szerelmese ráébred, hogy őket tényleg egymásnak teremtette a sors. De vajon lesz-e türelme kivárni, mire a magányos farkas felfedezi a szerelmet?

 

 

 

 

 

59. Judy Gill: Tiltott álmok
(Forbidden Dream)

Tiltott álmok A világ végén, az év legnagyobb viharának kellős közepén esett be Shell Landry ajtaján Jason O'Keefe. A számos sebből vérző Jason lázálmában a lány nevét suttogta. Shell - félelmei ellenére - semmit nem tudott megtagadni tőle, s még akkor sem tiltakozott, amikor az eszmélő férfi magához húzta az ágyába. Valami azt súgta neki, hogy ők már az idők kezdete óta ismerik egymást. Természetesnek tűnt az ölelkezésük is, holott akkor még a férfi nevét sem tudta. Vajon Jase azért jött-e, hogy felfedje a titkot, ami Shellt és az anyját hosszú évekre rejtőzködésre kényszerítette? Jase azt állította, hogy Shell segítségére van szüksége egy rejtély megoldásához, de valójában ennél sokkal többet kért tőle: a csókjait, az ölelését és a bizalmát. Addig simogatta a lányt, míg az szívébe zárta. Maradéktalanul bízni akart a férfiban, de túl sokat kockáztatott ezzel a bizalommal, az anyja és a saját biztonságát. Vajon a szerelem ereje legyőzi-e a félelmeit és eleget tehet-e huszonhárom évvel ezelőtt tett igéretének?

 

 

 

 

 

60. Marcia Evanick: Túl a szivárványon
(Over the Rainbow)

Túl a szivárványonMitch túl izmos és jóképű volt ahhoz, hogy egy elsős kislány apukája legyen. Pedig nem volt kétséges, a tanári ajtaján Mitch Ferguson kopogtatott. Hillary Walker nem akart hinni a szemének, amikor megérkezett az apuka, akit Callie különös beszédhibája miatt hívatott be. Ekkor még egyikük sem gyanította, hogy a két, anya nélkül felnőtt Ferguson gyerek "csapdájába" estek. Már az első pillanatban ellenállhatatlan vágyat éreztek arra, hogy egymás karjaiba omoljanak, de Hillary már megtanulta, hogy ösztönei hamar becsaphatják. Mitch karjai között gyorsan elillantak a kételyei, de még mindig nem bízott magában egészen. Vajon lesz-e elég bátorsága, hogy leküzdje félelmeit és azzal a férfival élje le életét, aki egész életében rá várt?

 

 

 

 

 

61. Laura Taylor: Éjféli vihar
(Midnight Storm)

Éjféli vihar Amikor Jessica vagy tíz évvel ezelőtt beleszeretett Devlinbe, a nagyszerű pilóta vadászrepülő volt a haditengerészetnél. A lány az utolsó pillanatban mégis visszalépett a házasságtól. Attól félt, hogy nem tud majd szeretni egy olyan férfit, akit - mint ahogyan édesapját is - esetleg elveszíthet a háborúban. A szívéből és az emlékezetéből azonban nem sikerült száműznie, és most íme visszatért az életébe, készen arra, hogy egy perzselő, érzéki udvarlás kezdeményezője legyen! Míg a csábítás azzal fenyeget, hogy mindent elsöpör, amit Jessica fontosnak tart, a lány az emlékeivel küzd, de megadja magát a kéjes érzésnek a férfi karjában. Vajon meg tudja-e mutatni a lánynak, hogy mindaz, amiről valaha ábrándozott, nem más mint ő, Devlin? És mindezt éppen akkor, amikor Jessicának rá kell döbbennie: szinte mindene elveszett.

 

 

 

 

 

 

62. Tonya Wood: Spicli
(Sneak)

Spicli A férfi fekete bőrdzsekiben állt a sötét lakásban amikor belépett Nicki Sharman és megtámadta! De amint leütötte és megkötözte a betolakodót, felismerte benne régi barátját, az utca fenegyerekét, Val Santisit. Val mindig is szerette a lányt, de sosem álmodott róla, hogy egyszer megkaphatja. Minden mosolyával csábító ígéreteket tett, és Nicki teste egy pillanat alatt lángba borult. Szerelmük oly hamar szökött szárba, hogy nem volt idejük az ölelések közt a problémákat tisztázni. Val félt szembenézni az igazsággal, Nicki pedig nem bírta elviselni a hazugságot. Vajon véget vet-e szenvedélyüknek a titok felfedése, vagy sikerül megtalálniuk az egymáshoz vezető utat?

 

 

 

 

 

 

63. Charlotte Huges: Szélhámosok szigete
(Island Rouge)

Szélhámosok szigeteTulajdonképpen Cutter Beaumont volt minden azon a távoli, Dél-Karolinában lévő kis szigeten: ő volt a polgármester, a sheriff és a szalon tulajdonosa. Ám ez közel sem vonzotta azt a gyönyörű szőke szépséget, aki egy szép napon szállt le a szigetek között járó kompról. Ellie Parks ugyanis nem egy jóképű, vagány férfit, hanem nyugalmat és békét keresett ahhoz, hogy feledhesse azokat a szörnyűségeket, amik még éjjel sem hagyták nyugodni. Cutter csókjai azonban a paradicsom igéretével kecsegtették, és arra csábították, hogy a férfival együtt vesse magát a gyönyör tengerébe. Ám a fenyegető emlékek nem hagyták, hogy együtt örüljön a férfival az élet gyönyörűségeinek. Cutter simogatása enyhítette fájdalmát, míg végül megosztotta vele legsötétebb titkát is. A férfi elhitette vele, hogy elég bátor ahhoz, hogy hátat fordítson a múltnak és újult erővel nézzen a jövő felé. De vajon hajlandó lesz-e Ellie megosztani vele az álmait egy életen keresztül?

 

 

 

 

 

64. Tami Hoag: Dixie szíve
(Heart of Dixie)

Dixie szíve Jake Gannon, az író, nem akart hinni a fülének. Vadonatúj Porschéja a világ végén egyszer csak elkezdett köhögni, majd néhány másodperc múlva leállt. Ki kellett hívnia az autómentőt, és erre egy Dixie nevű barna hajú nő érkezett a segítségére. Azért indult délre, hogy nyomára bukkanjon az egy esztendővel ezelőtt eltűnt Devon Staffordra, a világhírű színésznőra. Meg akarta írni a csillag életének történetét, ám ehelyett azon vette észre megát, hogy a melegszívű Dixie La Fontaine-nel él egy tengerparti házikóban. Dixie egyre inkább megszerette a férfit, akinek sikerült meggyőznie, hogy nem a tökélyt, hanem az igaz szerelmet és szenvedélyt keresi. De elhiheti-e Jake-nek, hogy őt magát szereti, nem pedig csak álmokat sző arról, milyen is lenne ha olyan lenne, mint...?

 

 

 

 

 

65. Doris Parmett: A tökéletes férfi
(Mr. Perfect)

A tökéletes férfi Chase a hosszú combú szőkéket kedvelte, bár megrögzött agglegény volt. Őt magát is meglepte hirtelen támadt, vad féltékenysége, amikor kiderült, hogy Slaon MacKay olyan fickókkal fog randevúzni, akik egy hirdetőtábláról szúrták ki őt. Mindig is közel érezte magához jogásztársa özvegyét és a fiát, de eddig még sohasem jutott eszébe, hogy megcsókolja ezt a kis barna asszonyt, és addig csókolja amíg az el nem olvad karjaiban a gyönyörtől... Slaont is váratlanul érte a felismerés, amikor Chase Rayburn baráti ölelése egyszerre csak lángra lobbantotta. Rádöbbent, hogy ezt a férfit kell elcsábítania a testére símuló ruháival, kacérságával, nem a hirdetésre jelentkezőket. Vajon Chase, a régi jó barát rádöbben-e, hogy barátságuk szerelemmé forrósodott?

 

 

 

 

 

66. Theresa Gladden: Szeretlek, T. S.
(T. S., I Love You) 

Szeretlek, T.S. Aranyhajú fiúként megmentette a magányos hercegnőt az élet láthatatlan veszélyeitől. De a hercegnő szerelme és vágya keserű fájdalommá változott, amikor elárulta. T. S. Winslow sosem felejtette el első szerelmét, a vagány hippi Holdembert, és tizenhat év elteltével még mindig viselte azt a nyakláncot, amit akkor kapott tőle, amikor elváltak útjaik. Amikor T. S. a dühöngő vihar elől a karjaiba menekült, Logan azt hitte, kísértetet lát - a múlt kísértetét. Hosszú éveken át dolgozott azon, hogy mindent kitöröljön a memóriájából, és egyszerre ott termett a karjában az első szerelme, aki már felnőtt nővé érett. T. S. felkavarta a lelkét és megpróbált bejutni a mögé a jeges lángfal mögé, amit a szíve köré emelt. Vajon sikerül-e az örökvidám nőnek mosolyt varázsolni a férfi szigorú arcára és kigyógyítani évtizedes magányából?

 

 

 

 

67. Iris Johansen: Kedves vadember
(Tender Savage)

Kedves vadember Ricardo Lázaro, a legendás költő katona, Saint Pierre forradalmi vezetője fogságba esett az egyik támadás során. Ám még sikerült megmentenie Lara Clavel öccsét, és a szép nő azzal az elhatározással érkezett meg a szigetre, hogy kiszabadítja öccse megmentőjét. Lara tudta, hogy csak akkor sikerülhet a tervük, ha meggyőzi fogvatartójukat arról, hogy Ricardo beleszeretett. Amikor szemtől szembe találta magát a forradalmi vezérrel, rájött, hogy minden porcikája kívánja, szereti a férfit. Ricardó mindent megtett, hogy megvédje ezt a szőke angyalt a szenvedésétől, de a körülmények úgy hozták, hogy ez elkerülhetetlenné vált. Nagy szüksége volt ekkor messze földön híres erejére, ami nélkül nem élhette volna túl a tíz évig tartó polgárháborút. Lara szemének tüze ráébresztette, hogy a forradalom mit vett el tőle - szeretetet, gyengédséget, kötődést. Ricardo azt vallotta, hogy vannak dolgok, amikért érdemes harcolni. Vajon Lara meg tudja győzni arról, hogy a szerelem és a boldogság az, amiért a legtöbbet érdemes küzdeni?

 

 

 

 

 

68. Peggy Webb: Elizabeth McCade titokzatos élete
(The Secret Life of Elizabeth McCade)

Elizabeth McCade titokzatos élete A férfi éjjel érkezett hozzá, és rögtön tudta, hogy a szigorú kosztüm alatt csábító fehérnemű rejtőzik. Szirti Sas végtelenül jóképű volt és ugyanaz a szenvedély égett lelkében, mint ami Elizabeth McCade-et is fűtötte, amit hoszsú éveken át még maga előtt is rejtegetett. A Chickasawk vezetője vonzerejével rávett Elizabeth-et, hogy bújtassa el az ellenségei elől, míg begyógyulnak a sebei. Elizabeth-et semmi sem menthette meg Sastól. Sas volt a végzete. Elbűvölte a testét, elbűvölte a lelkét. Ám nem akarta vele megosztani a folyton rá leselkedő veszélyeket. Elizabeth harcolt a vágy ellen, amiket nem tudott elfelejteni. Ám a szenvedély újra és újra összefonta életüket. Vajon elfelejtik-e a múltat és megtalálják közös jövőjük kulcsát?

 

 

 

 

 

 

69. Olivia Rupprecht: Megteszem!
(I Do!)

Megteszem! Sol, amikor haldokolva feküdt egy tengerentúli kórházi ágyon, egy őrült pillanatban feleségül vette azt a lányt, akinek a levelei életben tartották. De amikor először megpillantotta a feleségét, tudta, hogy fel kell menteni a fogadalma alól. Mariah Garnet remegve várta, hogy megismerhesse férjét, de rettenetesen szégyellte magát a csalások miatt, aminek köszönhetően összeházasodtak. Mariah ártatlan, szenvedélyes, gátlástalan csókjai elbűvölték Solt. De ki tudja, elég lesz-e Mariah jókedve és kitartása? Sol mindent tudni akart a feleségéről, de érezte, hogy az igazságot nem lesz könnyű megfejtenie. Vajon el tudja-e hitetni Mariah-val, hogy akármi történjék is, nem engedi el a kezét?

 

 

 

 

 

  e-mail

© 2004 Ajus. Média Online design