Romantikus Írók Tárháza

Miranda Lee
Miranda Lee Új Dél Welsh északi részén, Port Macquarie-ben egy népszerű tengerparti városban született Ausztráliában. Négy testvér közül ő a legfiatalabb.

Google
 

Miranda LeeÉdesapja iskolai tanár és kiváló sportember, édesanyja pedig tehetséges varrónő volt. Amikor 10 éves lett édesapját áthelyezték Gosfordba, egy másik ugyancsak tengerparton fekvő vidéki városba, közelebb Sydney-hez. Miután elhagyta a kolostoriskolát és Sydney-be költözött rövid idő alatt megtanult csellózni. Felfedezte a kompjúterek világát. Sikeres programozó karrierje házasságával ért véget. Három lány született és vásárolt egy kis földterületet egy mezőgazdasági közösségben. Ezután agarak tréningezésével próbálkozott valamint ló és kecske tenyésztéssel, de elégedetlen volt.Szeretett volna találni egy kreatív elfoglaltságot, amivel pénzt tudott volna keresni. Ekkor testvére azt javasolta neki, hogy írjon romantikus regényeket. Az ötletet jónak tűnt Miranda számára, hiszen így otthon dolgozhatott.

Sok-sok próba és hiba után első könyvét az After the affair elfogadták és kiadták. Ekkor férjével és lányaival visszaköltöztek a tengerpartra, hogy élvezhessék a napfényt, és a szörfözést ismét. Miranda karrierje még csak rövid ideje indult, mégis odaadóan vetette bele magát az írásba, alig 9 hónap alatt megírta a Hearts of fire című szériáját, mely hat könyvből állt. Bravely, Miranda férje feladta állását, hogy otthon maradjon és támogassa felesége írói karrierjét. Megtanult két felbecsülhetetlen háztartási tevékenységet: főzni és takarítani. Miranda számos sikeres történetet írt, könyveire jellemző a sexi ritmus, a szenvedély, a valós karakterek és a felejthetetlen történetek.

  • Csillagjegye: Skorpió

  • Kedvenc könyvei:

  • Ayn Rand: Atlas Shrugged

  • Jane Auste: Büszkeség és balítélet

  • Margaret Mitchell: Elfújta a szél

  • Colleen McCullough: Tövismadarak

  • Daphne DuMaurier: A Manderley-ház asszonya

  • Kedvenc dala: "Younger Than Springtime"

  • Kedvenc filmje: Dirty Dancing

Magyarul megjelent könyvei:

 

Feleség kerestetik trilógia

 

Virágon vett menyasszony (Bought: One Bride 2005)

Virágon vett menyasszony Richard Crawford özvegyember, és egyre jobban szenved a magánytól. Végül barátja példáján felbuzdulva egy internetes társkereső irodához fordul, de a kiválasztott hölgyek egyike sem nyeri meg a tetszését. Aztán egy véletlen folytán megismerkedik a csinos Hollyval, aki éppen nagy bajban van. Mostohaanyja el akarja adni a virágboltot, és ezzel a
lány nemcsak a munkahelyét veszítené el, de a bolt fölött lévő lakását is...
(Júlia 408. kötet )

 

 

 

 

 

 

 

Visszanyert bizalom (The Tycoon's Trophy Wife 2005)

Visszanyert bizalom A nyugalom és biztonság ígérete vezette Alannát, amikor lidércnyomásos első házassága után másodszor is férjhez ment. Legnagyobb meglepetésére azonban Reece mellett nem egyszerűen a kellemes élet, hanem a soha nem tapasztalt szenvedély vár rá. Boldogságának kiteljesedését egy részleges emlékezetkiesés zavarja meg, amely régi félelmeinek újraéledésével jár együtt. Ettől kezdve minden azon múlik, meg tud-e bízni Reece szerelmében...
(Júlia 410. kötet)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Last minute vőlegény (The Secret Love-Child 2002)

Last minute vőlegényEz a nő művészi fotókra termett, gondolja Rafe, amint megpillantja a gyönyörű Isabelt. A lány esküvőjén kellene fényképeznie, csakhogy a vőlegény cserbenhagyja választottját. Isabel először összeomlik, ám lassacskán rájön, hogy ha belemenne egy érzéki kalandba a veszélyesen vonzó Rafe-fel, talán meg is vigasztalódna. Hogy a nászút kárba ne vesszen, elutaznak az Antillákra, ahol a forró nap és a türkizkék tenger felkorbácsolja érzelmeiket...
(Romana Különszám 2007/4 22. kötet )

 

 

 

 

 

 

 

Az első tánc (Bedded by the Boss 2004)

Az első táncJessie végtelenül boldog, amikor a véletlen egy bárban összehozza egy jóképű férfival, aki remek táncpartnernek bizonyul. Szorosan egymáshoz bújva ringatóznak az érzéki, lassú zenére, s a nő legszívesebben azonnal megadná magát vágyainak. Sajnos ezt mégsem teheti meg, mert annyit már tud, hogy a vonzó idegen nős. Hamarosan azonban újra találkoznak Jessie új munkahelyén, ahol épp ez az ismeretlen ismerős a főnök...
(Júlia 381. - 2007. január)

 

 

 

 

 

 

 

Pókerarc trilógia

 

Csalhatatlanul (A Rich Man's Revenge 2003)

Csalhatatlanul Sydney előkelő körei a nyár nagy eseményét ünneplik: Charles és Dominique házasságkötését. Mindenki biztos benne, hogy a feleket kölcsönösen forró érzelmek fűtik, hiszen rövid ismeretség után máris örök hűséget fogadtak egymásnak. Charles boldogságának azonban egy csapásra vége szakad, amikor egyik pókerpartnere bizonyítékokat tár elé arról, hogy ravasz csaló hálójába került. A lány eltitkolta előtte igazi nevét, és egyetlen célja az volt, hogy dúsgazdag férjet fogjon. A szerelmes Charles először megdöbben, aztán édes bosszút forral.
(Júlia 362. - 2006. március)

 

 

 

 

 

Borítékolt győzelem (Mistress for a Month 2003)

Borítékolt győzelemMilliók kedvence Rico, az olasz szakács, aki receptjeivel és megnyerő fellépésével nagy sikert arat az ausztrál tévében. Sajnos mégis van valaki, akit hidegen hagy vonzereje: a baráti körben folytatott péntek esti pókercsaták résztvevője, a gyönyörű Renée visszautasítja udvarlását. Egy különösen izgalmas parti során Rico agyafúrt javaslattal áll elé: pénz helyett legyen a tét egy kívánság, melyet mindketten lezárt borítékban tesznek az asztalra. A szerencse neki kedvez, és a vesztes Renée alig hisz a szemének, amikor megpillantja a férfi céduláját. Rico ugyanis azt kívánja tőle, hogy egy hónapra legyen a szeretője....
(Júlia 364. - 2006. április)

 

 

 

Hideg fej, forró szív (Sold To The Sheikh 2003)

Hideg fej, forró szívAmennyire szép, annyira megközelíthetetlen Charmaine, a szupermodell, akit munkáján kívül csak a rákbeteg gyermekekért létrehozott alapítványa érdekel. Ali herceg is hiába veti be nála a hódítás minden trükkjét, Charmaine figyelmét csak akkor sikerül felkeltenie, amikor ötszázmillió dollárt ajánl neki azért, hogy töltsön vele egy hetet a birtokán. Úgy véli, ennyi idő alatt ráun majd a lányra. Charmaine-t szintén nem az érzelmek vezérlik, de jótékony céljai érdekében elfogadja a meghívást. Már az első este mindkettőjük számára nagy meglepetést tartogat.
(Júlia 366. - 2006. május)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Holtomiglan-holtodiglan (A Secret Vengeance 2001)

Holtomiglan-holtodiglanLuke Freeman, a dúsgazdag építész nem érti, miért akarta az apja a festői környezetben épült kis hétvégi házát egy idegen nőnek ajándékozni. Elhatározza, hogy a végére jár, ki lehet az illető. A jelek arra utalnak, hogy a fiatal, vonzó Celia az apja szeretője volt. Luke minden erejével igyekszik ugyan kivonni magát a bájos szőkeség hatása alól, mégis úrrá lesz rajta a szenvedély, és egyre kevésbé hiszi, hogy Celiának valóban viszonya lett volna az apjával. (Romana 340)

 

 

 

 

 

 

 

Tűzpróba (Marriage In Peril 2000)

TűzpróbaBrooke és az olasz származású Leo öt éve él boldog házasságban. Amikor a férfi bátyjának temetésére Olaszországba utaznak, a fiatalasszoynak véletlenül a fülébe jut, hogy Leo alighanem viszonyt folytat a sógornőjével, aki egykor a menyasszonya volt.
(Júlia Különszám 8. kötet)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fény a sötétben (The Reluctant Lover)

Fény a sötétbenLaura Jamieson, a fiatal egyetemi hallgató életének legszebb nyarát tölti nagybátyja tengerparti házában. Amióta megismerte Mark Daviest, a nála jóval idősebb, híres szobrászt, tudja, hogy számára ő az igazi. Mark azonban nem mutatja ki, hogy viszonozná Laura érzelmeit. Úgy gondolja, nem kötheti magához a fiatal lányt, hiszen, ha szemműtéte sikertelenül zajlik le, talán örökre le kell mondania még hivatásáról is... A lány azonban feltétlenül hisz önmagában és a szerelem erejében. (Júlia 47)

 

 

 

Kényes beavatkozások (Scandalous Seduction)

Kényes beavatkozásokHarriet vőlegényét saját húga csábította el. A szerény külsejű irodalomtanárnő már nem is reméli, hogy érdeklődést kelthet egy férfiban, amikor Jack Barrington, a kicsapongó életéről és szabados szerelmi történeteiről ismert író a környékre költözik, hogy valami komolyabb művel lepje meg olvasóit. A nő segít neki könyvtára elrendezésében, s mintegy ellenszolgáltatásként a férfi elolvassa első színdarabjának kéziratát. Rájön, hogy Harriet ebben saját csalódását dolgozta fel, de igazából nem is írói képességeit, hanem nőiségét kellene végre felfedeznie...(Júlia 75)

 

 

 

Sivatagi éden (Outback Man)

Sivatagi édenA zsarnokoskodó férfiaktól egy életre elment Adela kedve, hiszen ilyen volt iszákos, nőcsábász apja is, semmirekellő fivéreiről nem is beszélve.Ezért elhatározta, hogy soha nem megy férjhez, a gyermekszülés pedig egyenesen riasztó számára. Nem született még olyan ember, akiért feláldozná függetlenségét és szabadságát! Mégis úgy dönt, hogy elfogadja régi barátja ajánlatát, és hozzámegy, elvégre a férfi nem akarja belekényszeríteni a hagyományos "odaadó feleség" szerepébe. Szinte már meg is győzi magát, hogy helyesen döntött, amikor kisgépével lezuhan. Elhatározásai helyesnek tűnnek számára egészen addig, amíg az ausztrál sivatag közepén meg nem menti őt a haláltól Bryce. (Tiffany 50)

 

 

Az orvos szerepében (A Very Secret Affair)

Az orvos szerepébenA híres színészről senki sem sejti, hogy valaha más foglalkozása volt. A felületes kalandok és az örökös rohanás után Matt egy álmos kisvárosban élete fordulóponjához ér. A véletlen folytán egy jótékonysági vacsorán mellé ültetik a kisváros gyógyszerésznőjét, Clare-t. A nő akarata ellenére kerül arra a helyre. Korábbi keserű tapasztalatai miatt ellenszenvvel viseltetik a színészek iránt, a közkedvelt tévésorozat körülrajongott főszereplőjét is gyanakodva figyeli. Meggyőződése, hgy a férfi csak komolytalan kapcsolatokra képes, ahogy filmjeiben az orvos szerepét is csupán eljátssza. Matt azonban egészen más ember. (Szívhang 54)

 

 

Kalózvár (Beth and The Barbarian)

KalózvárAz ausztrál Beth régi vágya egy arabs telivér, ezért várakozásteljesen utazik Uzziah sejk várába, hogy megnézze annak nemes lovait. Uzziah, a forróvérű marokkói sejk minden nőt meghódít ellenállhatatlan varászával, lóversenyre hívja ki a lányt, aki, ha nyer ingyen elvihet két remek állatot, de ha veszít, a hétvégét a férfi szeretőjeként kell eltöltenie. A lány korábbi csalódása miatt gyűlöli a férfiakat és a testi szerelmet, de nagyszerű lovas, ezért kötélnek áll. Sorsa megpecsételődik a pompás tengerparti palotában... (Romana Különszám: 1995/1 Január)

 

 

Amit tőled akarok (An Outrageous Proposal)

Amit tõleg akarokLaura mindig csak egy férfit szeretett, mégis úgy érzi, véget kell vetnie házasságának, mert nem lehet igazán boldog, amíg Dirk meg nem ajándékozza azzal, amire a legjobban vágyik, egy gyermekkel. Mióta útjaik külön váltak, a férfi a legkülönfélébb nőkkel mutatkozik a nyilvánosság előtt. Egy nap hétéves unokahúga ágyánál újra összetalálkozik feleségével, és hevesen udvarolni kezd neki. (Júlia 107)

 

 

 

Háztűznézőben (A Haunting Obsession)

HáztûznézõbenA kiváló ügyvéd, Jordan hétvégi házat szeretne vásárolni, ahol kipihenheti magát, s ahol szenvedélyének, a regényírásnak szentelheti a szabadidejét. Hamarosan azonban egy újabb szenvedélynek is hódol: képtelen kiverni a fejéből Bonnie-t, a szőke ingatlanközvetítőt. A lány igyekszik a vevő kényes ízlésének megfelelő házat találni, de nem számol azzal, hogy a férfi hamarosan már őt is birtokolni akarja. Bonnie bár megfogadta, hgy szerencsétlen házassága után egyhamar nem vág bele új kapcsolatba képtelen parancsolni a vágyainak. (Romana Különszám 1998/2)

 

 

Férfi a talpán (Simply Irresistible)

Férfi a talpánA csinos tévériporternőt, Vivient elküldi a főnöke egy új-dél-walesi kisvároba, Wallaby Creekbe, hogy tudósítson az ott megrendezésre kerülő agglegény- és hajadonbálról. A lány nemrég szakított barátjával, de a kisvárosban találkozik egy férfival, aki kísértetiesen hasonlít volt szeretőjére. Könnyelműen együtt tölt vele egy éjszakát, ami nem marad következmények nélkül. Scott követi a lányt Sydneybe, és azt javasolja, hogy folytassák a viszonyukat. (Romana 134)

 

 

 

Menthetetlenül (Maddie's Love-child)

MenthetetlenülA józan és megfontolt Miles sejti, hogy veszélyes közelebbi kapcsolatba kerülnie a vad és érzéki ausztrál lánnyal. A konzervatív brit mégis a legjobb úton halad, hogy belehabarodjon. Végül csak azért kezd viszonyt Maddie-vel, hogy könnyebben el tudja felejteni. A lány élvezi a férfi fölötti hatalmát, és csak későn eszmél rá, hogy menthetetlenül beleszeretett. Míg a férfi pár hónapig ki akarja tombolni magát, Maddie titkon azt reméli, hogy Miles gyermekkel ajándékozza meg. (Romana 188)

 

 

 

A vadóc (The Blackmailed Bridegroom)

A vadócHat éve a még hamvas Paige mindenáron meg akarta hódítani apja tehetséges alkalmazottját, Antoniót. Ám a fiatalember visszautasítota, s a lány szégyenében elbujdosott. A feltűnően csinos nővé érett Paige most visszatér. Úgy látszik 23 évesen végre célba ér, mert gyerekkori szerelme váratlanul meghívja vacsorázni, s egyikük sem tud ellenállni az éjszaka varázsának. A lány azonban nem tud arról, hogy milyen megállapodás született az édesapja és a férfi között. (Romana 273)

 

 

 

Albérlet - ingyen (Aunt Lucy's Lover)

Albérlet - ingyenJessica váratlanul tekintélyes ingatlant örököl egyetlen egyszer látott nagynénjétől. A tehetsége PR-menedzser a Csendes-óceán egyik festői kis szigetére, Norfolk Island-re utazik, mert Lucy néni végrendelete szerint a lány csak akkor juthat a hagyatékhoz, ha előtte egy teljes hónapot tölt a helyszínen. Idegenvezetője a vonzó Sebastian, aki első regényét írja és a végrendelet szerint még egy hónapig ingyen lakhat és étkezhet a panzióban. (Júlia Különszám 2001/1)

 

 

 

Marcipánfigurák (The Virgin Bride)

MarcipánfigurákJason, a sikeres orvos inkább feladja városi karrierjét, hogy elmeneküljön nagyvilági barátnője elől. A kisvárosi körorvos szerepe nincs is ellenére. Élvezi az emberek szeretetét. De ki pótolhatja volt szerelmét, akivel oly izgalmas éjszakákat töltött együtt? Talán egy helybéli lány? Heather igazán kedves láy, csodálatos édességeket készít, s a jóisten is feleségnek teremtette. Jason mindent meggondolt, amikor megkéri a kezét. Abban reménykedik, ami nagyanyáink vigasza is volt: idővel majd megjön a szerelem... Vagy talán már ott is van, csak még nem vették észre? (Júlia Különszám 2001/5)

 

 

Önkéntes lovag (Knight To Rescue)

Önkéntes lovagKínos kávéházi veszekedést szakít félbe Elliott, amikor a számára ismeretlen lányt megvédi udvarlójától. Audrey azt hiszi, hogy csak sajnálatból áll ki mellette a vonzó idegen, ám a lovagias szolgálat ezzel nem ér véget. A lány meglepve tapasztalja, hogy különös körülmények között megismert új barátja nem csupán jószívűségből akarja erősíteni önbizalmát, hanem olyan csinos és vonzó nőnek tekinti, amilyennek ő sosem hitte magát. (Júlia 124)

 

 

 

Merész ajánlat (A Daring Proposition)

Merész ajánlatHa Samantha is törékeny szőkeség volna, talán meghódíthatná főnökét, de a barna nőket Guy észre sem veszi. Mivel a nősüléstől irtózó férfi utódot szeretne, a szerelmes titkárnő megragadja az alkalmat és vakmerő módon arra vállalkozik, hogy gyereket szül főnökének, hogy életre szóló emléket szerezzen tőle. Házasságról ugyan szó sem lehet, a lány azonban évek óta arról álmodik, hogy Guy a karjába vegye. (Júlia 141)

 

 

 

Ez csak póz (Mistress of Deception)

Ez csak pózÉhes férfitekitetek követik Ebonyt, ahol csak megjelenik. A mendemondák szerint a szép modell könnyű zsákmánya lehet bárkinek, s ezt így gondolja Alan, a lány volt gyámja is. Vádaskodása azonban minden alapot nélkülöz. Fiatal csitriként Ebony szinte bálványozta gyámját, de a férfi visszautasította szerelmét. Most a lány tudatosan szítja Alanben a féltékenységet, azonban a férfi sem marad adósa. (Júlia 158)

 

 

 

Jó tanítvány (The Seduction Project)

A jó tanítványMolly, a jelentéktelen kis könyvtároslány évek óta arról álmodozik, hogy gyermekkori barátja, Liem egyszer felfedezi benne a nőt is. Mikor úgy tűnik a férfi megfeledkezett a születésnapjáról már-már beletörődik, hogy semmi sem lehet köztük. A férfi végül mégis megjelenik, és felháborodottan hallja, hogy egy férfi nem hajlandó tudomást venni a lányról. Az ajánlja a lánynak, hogy törődjön többet a megjelenésével. Végül a lány úgy határoz, hogy pénzt és fáradtságot nem kímélve megváltoztatja külsejét Az eredmény mindenkit meglep. (Júlia 222)

 

 

Ehhez férfi kell! (A Nanny Named Nick)

Ehhez férfi kell!Linda minden vágya egy gyermek volt, ám a kis Rofy gondozását nehéz összeegyeztetnie munkájával. Nick tíz évvel ezelőtt elvesztette feleségét és kislányát, s azóta elszántan védekezik minden tartós kapcsolat ellen. Véletlenül kerül a szép nő házába, aférfi a legjobbkor lép színre, hogy a csinos fiatal anyukát kisegítse a bajból. (Júlia 233)

 

 

 

 

Hiteles érzések (The Millionaire's Mistress)

Hiteles érzésekNehéz helyzetbe kerül a gyönyörűszép Justine, amikor apja váratlanul meghal és egész adóssághegyeket hagy maga után. Feltétlenül szereznie kell egy nagyobb összegű kölcsönt, ezért mikor tudomást szerez egy könnyen megvesztegethető banki alkalmazottról, úgy dönt, hogy elcsábítja a férfit az ügy érdekében. A hivatalnokot azonban már leváltották és a lány látogatásakor pont a főnök Marcus ül a helyén. A férfit azonban egészen más fából faragták. Szinte meg sem akarja hallgatni üzleti terveit. Justine nem érti, miért nem ad hitelt a szavainak ez a mogorva férfi. (Júlia 250)

 

 

Apa csak egy van (Facing Up To Fatherhood)

Apa csak egy vanTina örökbe fogadja barátnője, Sarah árván maradt kislányát, és elhatározza, hogy felkutatja a gyermek apját. Gyanúja Sarah egykori főnökére, Dennisre terelődik. Amikor Tina belép a sikeres üzletember irodájába, egyetlen cél vezérli: felelősségre akarja vonni a férfit, akiről úgy gondolja, elhunyt barátnője gyermekének az apja. Csakhogy a férfi egészen más, mint amilyennek elképzelte. Lehet, hogy ennek a csábítónak ő sem tud ellenállni? Mégis elfogadja a férfi anyjának ötletét, miszerint költözzön hozzájuk, amíg az apaság teszt el nem készül. (Júlia 265)

 

 

Különös nászéjszaka (The Wedding-night Affair)

Különös nászéjszakaFiona alig hisz a fülének, amikor megtudja, hogy cége legújabb feladata egykori férje esküvőjének megrendezése. Bár már tíz éve elváltak, de Philip sorsa még mindig nem közömbös neki, gyanakodva figyeli a leendő feleséget, aki az utolsó pillanatig remekül játssza szerepét. Csak a nászéjszaka előtt támad némi zavar, ugyanis egy furcsa esemény mégis arra készteti a férfit, hogy ezt az éjszakát immár Fionával töltse. (Júlia 275)

 

 

 

Pezsdítő elhatározás (The Boss's Baby)

Pezsdítő elhatározásOlivia világéletében óvatos, megfontolt nő volt, aki a legapróbb részletekig megtervezte a jövőjét. Ám amikor nem sokkal az évzáró vállalati buli előtt az okos, kiengyensúlyozott nőt porig alázza és elhagyja a vőlegénye, elveszti a fejét, és olyat tesz, amit azelőtt elképzelni sem bírt volna: a vállalati rendezvényen alaposan becsíp, és elcsábítja a főnökét. (Júlia 283)

 

 

 

 

Australian Playboys széria
Érzelmes szívtiprók

 

Baráti kötelék (The Playboy's Proposition)

Baráti kötelékDöbbenten mered régi kedvese esküvői meghívójára Michelle. Még mindig csalódott, amiért a férfi szakított vele, ám szerencsére egy régi jó barátja épp ekkor látogatja meg. Tyler odaadóan vigasztalja a lányt, és felajánlja, hogy a fogadáson eljátssza új szerelmesének szerepét. Jóllehet Michelle-nek eddig sosem jutott eszébe, hogy férfiként tekintsen rá, ez a varázslatos este mindent megváltoztat.(Júlia 304)

 

 

 

 

A végzet asszonya (The Playboy'a Virgin)

A végzet asszonyaA Wild Ideas reklámügynökség lehengerlő modorú, rendkívül jóképű tulajdonosa, Harry Wilde elbűvölő férfi, és Tina, a vidéki pultoslány azonnal a hatása alá kerül. Mivel megörökölte nagynénje cégét, Harry rábeszéli, hogy kísérje el őt Sydneybe, és segítsen talpra állítani a vállalkozást. Tina nem akarja, hogy a férfi összetörje a szívét, ezért bár elutazik vele, úgy dönt, hogy józanul fog viselkedni. De vajon meddig lesz képes ellenállni a tapasztalt csábítónak? (Júlia 306)

 

 

 

Szerep, nem szerep... (The Playboy and Pursuit)

Szerep, nem szerep...A költöztetéssel foglalkozó Lucille meg van győződve arról, hogy legújabb ügyfele azért keres sürgősen önálló lakást, mert az apjának viszonya van egy táncosnővel, akinek a kegyeiért ő is verseng. Ennek ellenére elfogadja a férfi vacsorameghívását, sőt még aznap este a szeretője lesz. A gyanú azonban tovább él benne, hiszen Valentino a város egyik legismertebb szoknyavadásza, aki továbbra is buzgón szervezi a szép táncosnő fellépését. (Júlia 308)

 

 

 

 

Hearts of fire széria

 

A Hearts of fire széria hat regényből áll, de nálunk sajnos mindössze kettő jelent meg belőle, ráadásul a Száguldok hozzád a harmadik kötet, így még csak nem is az első kettő. Ha valaki elolvassa ezt a kettőt, akkor fel fogja fedezni, hogy bizony hiányzik a folytatás. Reménykedjünk benne, hogy kiköszörülik ezt a hibát hamarosan, igaz már évek teltek el az első kettő megjelenése után.

A fekete opál (Seduction and Sacrifice)

A fekete opálÉdesapja halála után Gemma a hagyaték között egy fekete opálra bukkan, s azt reméli, ezzel minden anyagi gondja megoldódik. Miver a híres opálkereskedő nem tud elmenni szokásos felvásárlő körútjára, fogadott fiát s egyben örökösét, Nathant küldi. A fiatalember azonban a drágakőnél is nagyobb kincsre lel, amikor megismeri a lányt. (Júlia Különszám 1997/1)

 

 

 

 

Száguldok hozzád (Passion and The Past)

Száguldok hozzádRoyce Grantham, a volt Forma 1-es világbajnok élete gyökeresen megváltozik, amikor Sydney legelőkelőbb ékszerboltjának kirakatában meglátja a fekete opált, és odabent az igéző szemű asszonyt. Elhatározza, hogy mielőbb megszerzi mindkét kincset. A nő, aki tragikus körülmények között veszítette el csalárd férjét és imádott gyermekét, azonban nehéz diónak bizonyul. A férfi azonban nem riad vissza Melanie elutasító viselkedésétől sem, elvégre nagyobb kihívásokkal is megbírkózott már. (Júlia Különszám 1997/2)

  e-mail

© 2004 Ajus. Média Online design