Romantikus Írók Tárháza

Katherine Stone
Katherine Stone Seattle-ben született elsőszülött gyermekként a szűz jegyében. Öt évesen elhatározta, hogy orvos lesz, tizenegy évesen megírta első rövid történetét, és eldöntötte, hogy egyúttal író is szeretne lenni. Majd valamikor. Amikor ezt az anyagi lehetőségei megengedik.

Google
 

Katherine StoneKatherine a Stanford Egyetem hallgatója volt, ahol orvosi előkészítőre járt, és emellett főtantárgyként angolt tanult, majd orvosi diplomáját a Washington Egyetemen szerezte meg. Szigorlóéveit a San Franciscói kórház belgyógyászatán töltötte, ezek után ösztöndíjjal egy Los Angelesi kórház fertőző betegségek osztályára került.

A légionárius betegség egyik legnagyobb járványa éppen abban a Los Angeles-i kórházban tört ki, amelynek a fertőzőosztályán dolgozott, és ez alkalmat kínált Katherine-nek arra, hogy tanulmányokat írjon, és előadásokat tartson erről az új, titokzatos betegségről.

A romantika sem hiányzott Los Angeles-i életéből. A románc egyszer csak ott termett egy gerinccsapolás kellős közepén egy jóképű belgyógyász és regényíró, Jack Chase személyében (Katherine éppen lumbálpunkciót végzett, és bár a páciens nem volt veszélyben, nehezen jutott be a gerinccsatornába. Mint a hófehér paripán érkező mesebeli herceg, jött Jack, és hősiesen megmentette a helyzetet.)

Pénzből végül soha nem lett elég. (Nem így van ez mindig és mindenütt?) De eljött egy pillanat, amikor Jack (jóval a Nike szlogen megjelenése előtt) azt mondta: "Just do it." - Vágjál bele! Hasznos ajándékként vett Katherine-nek egy szövegszerkesztőt... amit Katherine eredményesen hasznosított. Ennek eredményeként megszületett az egyedi Katherine Stone stílus, a szívbemarkoló érzelmek és mindenekelőtt a romantika lírai keveréke prózában.

"Semmi baj sincs a gyógyíthatatlan romanticizmussal" - állítja Stone. "Szeretek írni azokról a helyes emberekről, akik hajlandók megtenni a nagy lépést (dacára annak, hogy jómagam akadályokat állítok útjukba) - kedves emberek ezek, akik útjukon felfedezik a szerelem nagyszerűségét."

Bár egyelőre "szögre akasztotta" sztetoszkópját, Katherine nagyon élvezi, hogy könyvein keresztül olvasóival megoszthatja a gyógyítás iránti szenvedélyét – az emberi drámákat, az érzelmeket, a tudomány világát.

Katherine összes kiadott könyve megjelent magyarul, és a General Press Kiadó 2005-ben tervezi legújabb regényének a The Cinderella Hour-nak (Amerikában is csak augusztusra várják megjelenését) ) a kiadását!

 

Magyarul megjelent könyvei:

 

Caroline naplója (Caroline's Journal)

Caroline naplójaCaroline évek óta szeretetteljes, boldog házasságban él ügyész férjével, ám mindketten fájdalmasan élik meg, hogy minden orvosi beavatkozás ellenére nem születik gyermekük.
Amikor az asszonynak harminchat évesen végre teljesül a leghőbb vágya, naplót kezd írni azzal a szándékkal, hogy a kis jövevénnyel beszélgetve számára mindent dokumentáljon, hogy megossza vele a gondolatait: az örömeit, a szorongásait, a jövőre vonatkozó elképzeléseit.
A jövő, a bővülő család leendő mindennapjainak tervezgetése során Caroline-t elragadja az emlékezés: a múltja, saját széthulló családjának, a szeretetlen gyermekkornak, a magára maradottságnak és a szeretett húggal való elhidegülésnek az emléke - amivel mind ez idáig nem sikerült szembenéznie.
A gyermekvárás magasztos, ugyanakkor kritikus pillanatai és Caroline férjének éppen aktuális munkája - egy kettős gyilkosságban folytat vizsgálatot - közelebb hozza egymáshoz Caroline-t és testvérét, mígnem végül újra egymásra találnak, feloldódva a szeretetben.
Katherine Stone (Egy másik szerelem, Váratlan szerelem, Visszatérés) keserédes története a feltétel nélküli szeretet és az újrakezdés története.

 

 

 

 

Visszatérés (The Cinderella Hour)

VisszatérésA kilencéves Snow-t és a tizenegy éves Luke-ot a véletlen sodorja egymás mellé. Az első pillanattól fogva különleges kapcsolatuk örökre megpecsételődik: egy életre szövetséget kötnek. Hátrányos helyzetük és családi körülményeik miatt azonban a kisváros lakói éveken át gyanakvással és előítélettel viseltetnek irántuk. Szerelemmé kovácsolódott barátságuk így nem lehet tartós, mert mindig van, aki a boldogságuk útjába áll. A sok csalódás után megpróbálnak külön utakon sikereket elérni és csupán a hivatásuknak élni. Snow-t mint egy sikeres rádióműsor háziasszonyát, Luke-ot pedig mint halálmegvető bátorságáról híres tűzoltót ismeri már egész Atlanta, amikor elérkezik a sorsfordító nap: ismét találkoznak, és fel kell tárniuk egymás előtt féltve őrzött titkaikat. Vajon megtalálhatják-e még egyszer az elvesztett boldogságot, amelytől a környezetük fosztotta meg őket, s amelyhez a megbocsátáson keresztül vezet az út? Képesek lesznek-e túllépni a múlton, vagy egész életükben magukkal cipelik annak terhét? Katherine Stone (Laura, Egy másik szerelem, Váratlan szerelem) ez alkalommal a nehezen megtalált és megszenvedett szerelemről szól e meglepő fordulatokban gazdag romantikus történetében.

 

 

 

 

Váratlan szerelem (Another Man's Son)

Váratlan szerelemAz egykori síbajnokból lett sikeres üzletember, Ian Collier életének szinte minden percét a nyilvánosság előtt, a média reflektorfényében éli, ám féltve őrzi gyermekkora és magánélete fájdalmas titkait. Egyedül a hozzá hasonlóan hátrányos társadalmi helyzetből induló fiatal és tehetséges orvosnő, Kathleen Cahill az, akiben tökéletesen megbízik. Sorsuk megismerkedésük első percétól fogva elválaszthatatlanul összefonódik, s kapcsolatuk különös fordulatokat véve alakul az évek során a távolságtartó tisztelet felől a barátság, majd a feltétel nélküli szeretet felé. Már-már úgy tűnik, oly sok keresgélés után megtalálják a boldogságot, amikor egy váratlan, tragikus esemény közbeszól. A népszerű írónő legújabb regényében a romantikus szerelmi történetet meghökkentő epizódok szövik át.

 

 

 

 

Egy másik szerelem (The Other Twin)

Egy másik szerelemA szerző egyik gyöngyszemét tartja kezében az Olvasó. Nosztalgiaregény ez, amennyiben a témáját a nagysikerű írónő eredeti hivatásából, az orvosi pályából meríti. Ezt jelzi már a helyszín is, a San Franciscó-i Pacific Heights Központi Kórház, orvos regényhősök és az egészségi problémáikat az interneten tanulmányozó betegek konfliktusaival, amelyek a romantikus történetbe belefeledkező olvasó számára igen sok korszerű tanulsággal is szolgálnak. A nagy mindenszentek esti utcabálon első pillantásra szeret egymásba a kórház egyik orvosa, Alan Forrester és Claire. S egy évre rá Claire Forrester huszonegy évesen már egy kislány anyja és özvegy. A szeme láttára zuhant le a tengerparti országútról az az autó, amelyben a férje utazott. Claire úgy érzi, örök ez a szerelem, és begyógyíthatatlan sebet hagy benne Alan elvesztése, a hiánya... Pánikbetegség alakul ki nála. Homályos emlékfoszlányokat őriz magában: kétségbeesetten gyalogol a zuhogó esőben, és keres valamit. Évekig nem mer kimozdulni a házból, attól fél, betoppan az, aki hiányzik neki: Alan, és a pánikbetegségből gyomorfekély lesz. De az legalább megoperálható. A hirtelen felgyorsuló események azonban kigyógyítják Claire-t a pánikbetegségből is. Ráébred, hogy valaki mégiscsak hiányzott az életéből, de az nem Alan... S amikor ez kiderül, akkor végre megnyugszik, és átadja magát egy másik szerelemnek.

 

 

 

 

Ragyogás (Star Light, Star Bright)

RagyogásA fiatal, Mexikóból bevándorló Rafe-et lovásznak szerződtetik a virginiai Foxhaven farmra. Rövidesen megismerkedik Brooke-kal, aki szintén szenvedélyesen szereti a lovakat, így a közös érdeklődés hamarosan szoros barátsággá mélyül. Az egymás iránt érzett vonzalom azonban nem tud kiteljesedni... Lily, Brooke jóságos és törékeny testvére, akivel a farmon együtt nőtt fel, hosszan tartó, ismeretlen betegségből felgyógyul. Miután Brooke egy családi tragédia után távozik a farmról, kapcsolatuk megszakad. Csak Lily és Rafe maradnak ott. Tizenkét év múlva Brooke elismert régészként tér vissza Foxhavenbe. Egyedüli célja a múlt tragédia tisztázása. A feladat nem könnyű, de Rafe segítségével végül is sikerül. A múlt lezárásához azonban neki is meg kell értenie azték őseinek történetét....

 

 

 

 

Álomsziget (Island of Dreams)

ÁlomszitegAna Finch csöndesen éli életét Bostonban - ám egy nap egy esküvőn minden megváltozik. Ana úgy érzi, el kell költöznie a városból. Valami azt súgja neki, hogy Denverbe kell mennie, pedig soha életében nem járt még ott. Úgy érzi, mintha meg kellene találnia ott valamit, s egy belső hang azt súgja neki, hogy beteljesül majd gyönyörű álma, amely időről időre megjelenik előtte... Pierce Rourke, a híres denveri építész eddig mindig csak mások álmait valósította meg. Abban már nem is hitt, hogy egyszer még ő is szerelmes lesz. Legnevesebb alkotása is egy olyan sziget, amit másoknak tervezett és építtetett meg, hogy ott tarthassák fényes esküvőjüket. Pierce a munkájába temetkezik, és nem is vár többet az élettől. Aztán egy napon megjelenik Ana, és a titkos álmok valóra válnak...

 

 

 

 

Újra együtt (Thief of Hearts)

Újra együttCaitlin Taylor egyetlen szenvedélye a munkája. A Los Angeles-i Westwood Memorial Hospital szívsebészként mindent megtesz betegeiért. Caitlinnek tudomására jut, hogy egyik kollégája és egyben barátja, Patrick Falconer gyógyíthatatlan betegségben szenved, és csak a csontvelő átültetés mentheti meg az életét. Megfelelő donort azonban igen nehéz találni. Caitlin elhatározza, hogy ha törik, ha szakad, felkutatja Patrick ikertestvérét, Jesset, akivel egy rejtélyes, múltban történt eset miatt hosszú évek óta nem tarotta a kapcsolatot. A titokzatos Jesse Falconerből időközben sikeres író lett. Két tökéletesen eltérő műfajban is otthonosan mozog: egyrészt erotikus történeteke, másrészt megható gyermekmeséket ír kihalófélben lévő fehér oroszlánokról. Amikor Caitlin titokban felkeresi Jesset, aki azonnal vállalkozik a beavatkozásra, de ragaszkodik hozzá, hogy személye rejtve maradjon. A megható és érzelmekben gazdag történet során megoldódik az a végzetes félreértés, amely a két testvért annak idején elszakította egymástól.

 

 

 

 

Hulló csillagok (A Midnight Clear)

Hulló csillagokJulia Anne Hayley húszéves koráig egy kansasi kisvárosban él, a külvilágtól elzártan, idős nagynénjével és mozgássérült kishúgával. A két szeretett rokon halála után Julia magára marad, és elhatározza, hogy új életet kezd. Mindent felad, ami addigi életét jelentette, de még egy utolsó akadály előtte áll: Londonba kell utaznia, és át kell élnie egy fájdalmas karácsonyi ünnepet. A számos meglepetést rejtő, viszontagságos londoni út során Julia megismerkedik Jace Colton doktorral. A férfi múltjában sötét titkok rejlenek, melyek egy részét még önmaga sem ismeri. Úgy tűnik, e titokzatos múlt szerelmük útjába áll, ám Julia ereje és hite minden akadályt legyőz, s talán még az álmok is valóra válhatnak...

 

 

 

 

Vágyak (Home at Last)

VágyakKatherine Stone legújabb regénye Manhattanben játszódik, a csillogó városban, amelynek lakóira ezernyi veszély leselkedik. Lucas Hunter hadnagy veleszületett képessége, hogy megérzi a gonosz jelenlétét. Tehetségével számtalan gyilkosságot és túszdrámát megoldott már szerte a világon. Ám a Manhattanben kibontakozó sorozatgyilkosságok minden addiginál nehezebb feladat elé állítják Lucast: a gyilkos ugyanis kizárólag gyönyörű nőismerősei közül szemeli ki áldozatait. Galen Chandler, egy népszerű tévécsatorna hírolvasója karrierje csúcsán áll, mégis boldogtalan. Ám amikor elhatározza, hogy munkáját feladva elhagyja a várost, a gyilkos telefonja egyszerre mindent megváltoztat. Az őrült ámokfutó őt használja csaléteknek arra, hogy párbajra hívja Hunger hadnagyot. A Galen és Lucas között kibontakozó szerelemnek úgy tűnik, hogy csak egyetlen akadálya van, ám a sors kegyetlen játéka folytán Lucas egyik gyerekkori ellensége is színre lép.

 

 

 

Titkok (Bed of Roses)

TitkokCassandra Winter ünnepelt hollywoodi sztár ellen brutális erőszakot követnek el. A színésznő hosszú ideig kómában fekszik, és ébredése után tovább nehezíti a nyomozást, hogy az áldozat semmire sem emlékszik a bűntény napjával és annak körülményeivel kapcsolatban. Lábadozása alatt a kórházban felbukkan Chase Tessier, aki a férjének mondja magát, és mindenáron ki akarja deríteni az igazságot. A nyomozás alatt ugyanakkor betekintést nyerhetünk a főhősök múltjába is, melynek során megtudhatjuk, hogyan bontakozott ki évekkel korábban Cassandra Winter és Chase Tessier szerelme a csodálatos kaliforniai Napa völgyben, ahol Chase a környék egyik legsikeresebb borgazdaságát vezeti. Az akkor tizennyolc éves Cassandra az iskolai nyári szünet alatt érkezik a Tessier birtokra, legjobb barátnőjével, Hope Tessier-vel. A félénk Hope-ot még mindig nyomasztják a múlt lidércei, de Cassandra segítségével lassacskán megtalálja önmagát, és sikerül feldolgoznia a családjában történt tragédiákat is. Hope ezután minden idejét a jognak szenteli, és az egyetem elvégzése után kiváló ügyész lesz belőle. A Cassandra Winter elleni erőszak ügyében folytatott nyomozás közben drámai fordulatot vesz, amikor kiderül, hogy a fő gyanúsított nem más, mint Robert Forrest, a híres hollywoodi színész, aki köztudottan Cassandra szeretője volt. A több szálon futó, lendületes és leilincselő történet alatt sorra lelepleződnek azok a TITKOK, amelyek emberi kapcsolatokat tettek lehetetlenné, életeket törtek össze vagy barátságokat tettek tönkre.

 

 

 

 

Gyöngyhold (Pearl Moon)

GyöngyholdA szerzőnő ezúttal a varázslatos Ázsiába, Hongkongba kalauzolja az olvasót, ahol érzelmekkel átszőtt, izgalmas cselekmény bontakozik ki előttünk. A megható történet főhőse egy testvérpár: Allison Whitaker és Maylene Kwan, a sors azonban úgy akarja hogy csak egyikük részesüljön az apai szeretetben. Maylene tizennyolc éves koráig Hongkongban nevelkedik, Allison pedig Texasban. A két testvért látszólag egy egész világ választja el egymástól, de egy véletlen folytán mindketten feladatot kapnak egy hongkongi luxushotel építésében. A titkokkal teli, egzotikus városban mindketten megismerik a szerelmet, és szembesülnek fájdalmas múltjukkal. A szerete és a szerelem ereje végül a legpusztítóbb tájfunt is legyőzi, és választ ad minden megválaszolatlan kérdésre... A Gyöngyhold egyszerre négy szövevényes és gyöngéd szerelem történetét írja le, miközben magával ragadó, varázslatos képet fest a távoli Hongkongról.

 

 

 

 

Laura (Sisters & Secrets)

LauraA négy nővér, Laura, Ardath, Dinah és Yardley látszólag semmiben sem szenved hiányt. Mind szépek és sikeresek, ki-ki a maga útját járja, ám boldogságuk látszat csupán. Egyikük sem volt képes feldolgozni és elfogadni egy gyermekkori traumát, édesanyjuk titokzatos halálát. Miközben feltárul a fájdalmas gyermekkor, és feltépődnek a régi, már begyógyulnak vélt sebek, lassanként fény derül számos titokra, amelyet hosszú éveken át őriztek magukba fojtva, s mindannyian rátalálnak arra a férfira, aki életük társa, méltó párjuk lehet. A négy, különböző egyéniségű lánytestvér sorsát a négy szerző egy-egy önálló történetben meséli el. A váratlan fordulatokkal és helyzetkomikummal tarkított regény szálai a legvégén fonódnak össze ismét, keretbe foglalva romantikus sorozatunk e kevert műfajú, s ilyen értelemben egyedülálló, legújabb darabját.

 

 

 

 

Álmok szárnyán (Roommates)

Álmok szárnyánAmikor Carrie elsőéves egyetemistaként megérkezik Stanfordba, azt gondolja, tudja, mi vár rá. Végtére is a családjában nem ő az első, aki a híres intézmény öreg padjait koptatja, hiszen már az anyja és a nagyanyja is itt tanult, a bátyja, Stephen pedig szintén Stanfordra jár. Arra azonban senki sem készítette fel Carrie-t, milyen gyökeres változásokkal kell majd szembenéznie az életében. Az egyetemi élet kemény hétköznapjai alatt azonban akad némi kaland és izgalom is, igaz szerelmek, életre szóló barátságok szövődnek, vagy éppen szívek törnek össze. Az ÁLMOKkal teli egyetemi évek után a barátoknak szembesülnie kell a valósággal, sorsuk azonban örökre összefonódik, és a legőszintébb érzelmeket még az idő sem változtatja meg.

 

 

 

 

Ígéretek (Promises)

ÍgéretekDr. Elizabeth Jenning, a San Franciscó-i Pacific Heights kórház híres transzplantációs osztályának tehetséges sebésze egészen addig csak a karrierjének él, amíg a kórházba nem érkezik Dr. Nicholas Chase, az új főorvos, akibe azonnal beleszeret. Ám a titokzatos Nick senkinek sem enged betekintést az életébe, és bár Elizabethel szorosan együtt dolgoznak, kapcsolatuk távolságtartó és udvarias marad. Nick nem mutatja ki Elizabeth előtt az érzelmeit, mert attól fél, hogy a szerelme tönkretenné a lány életét. Egy hirtelen bekövetkezett tragédia azonban leleplez minden titkot, és Elizabethet súlyos döntésre kényszeríti, elvállalja-e élete eddigi legkockázatosabb műtétét... A gyönyörű, egykor szupermodell Larisa Locksley barátnőjéhez, Elizabethhez menekül a férje elől, aki hat éve állandó terrorban tartja. A megszállott férj beleegyzik ugyan a válásba, de Larisának mégsem sikerül megszabadulnia tőle. A reménytelennek tűnő helyzetből a kiutat egy állásajánlat jelenti, az Ígéretek modelljeként Larisa újrakezdheti karrierjét, és már-már úgy tűnik, minden jól alakul, amikor szörnyeteg férje újra felbukkan, és felforgatja boldogságát...

 

 

 

 

Maradj velem (The Carlton Club)

Maradj velemA legendás napfényes Kaliforniában sem mindig felhőtlen az ég... Itt mégis minden nap kezdete újabb és újabb lehetőségekkel kecsegtet. Leslie kezdő orvosként abban a reményben érkezik San Franciscóba, hogy megvalósítsa gyermekkori álmát: legjobb tudása szerint segíteni másokon. Később a véletlen folytán hős lesz belőle... Mark már régóta nem tudja egyenesbe hozni életét. Vajon meg meri-e tenni, amire készül, és végül sikerül-e elérnie, hogy újból kiegyensúlyozott, boldog házasságban éljenek Kathelennel? James elfelejti-e valaha szörnyű gyerekkorát? A felesége pedig meg tudja-e bocsátani félrelépését egykori diákszerelmével? A történet szereplőinek sorsa megannyi kusza szállal, elválaszthatatlanul fonódik egymásba, miközben a fiatalok megismerik az igaz, egész életre szóló nagy szerelmet. Ám azt maguk sem gondolják, milyen nagy árat fizetnek majd a régóta vágyott boldogságért, miközben szembesülnek a fájó múlttal.

 

 

 

 

Magányos szív (Love Songs)

Magányos szívKatherine Stone legújabb könyvének négy főhőse három teljesen különböző háttérrel rendelkező asszony, akiket egy dolog mindenképpen összeköt: a szerelem és a boldogság iránti mérhetetlen vágy. Julia egy népszerű és sikeres tévébemondó, Jeffrey Lawrence felesége, mégis hiába próbál beilleszkedni a southamptoni gazdagok előítéletekkel teli világába. Julia ugyanis szegény családból származik, és életének legfőbb célja, hogy boldoggá tegye mindazokat, akiket szeret. Férjével látszólag tökéletes házasságban élnek, ám a múltból kísértetként felbukkanó kérdés miatt kis híján elvesztenek mindent, amiért eddig éltek... Diana az ország egyik leghíresebb szívsebésze, egész életét a munkának szenteli, miközben kétségbeesetten keresi magánéletének stabilitását és boldogságát. A feszített munkatempójú kórházi munka azonban hamarosan törést okoz életében, és férje beadja a válópert. Diana úgy érzi, egész addigi élete csupa kudarc, és csak egy jó barát segítségével sikerül kilábalnia a válságból és újra megtalálnia azt, amiért érdemes élni és dolgozni. Casey ügyvédi karrierje a jogi kar befejezése után üstökösként száguld felfelé, a fiatal lány korát meghazudtoló tehetséggel sorra nyeri az országos hírű pereket. Casey azonban sikerei ellenére boldogtalan, mert a látszólag kemény és sikerorientált személyiség mögött egy bizonytalan és szeretetre vágyó kislány áll, aki életében először igaz szerelemre talál, de képtelen szembenézni új önmagával.... Mindhárom főhőst félelmeik, vágyaik és merész álmaik hajtják előre, és a mindennapok forgatagában ők sem keresnek mást, mint szerelmet, és boldogságot. A Magányos szív három gyönyörű hősnője elkeseredett harcot vív az élettel, amelyből győztesként végül a remény és a szeretet kerül ki.

 

 

 

 

Hamis csillogás (Bel Air)

Hamis csillogásBel Air Hollywood egyik legelőkelőbb negyede, ahol még a gazdagokat és a hírességeket is lenyűgözi a körülöttük lévő fényűzés. Ebben a világban él a három tehetséges és gyönyörű nő, Allison, Winter és Emily, akik nem is különbözhetnének jobban egymástól. Egy dologban azonban hasonlítanak: életükben mindhárman többet akarnak a külsőségeknél és a látszatnál. Allisont egy szörnyű baleset döbbenti rá arra, hogy az élet mennyire értékes. Winter, a fiatal és tehetséges színésznő élete legnagyobb döntése előtt áll, amikor a karrier és a szerelem között kell választania.

 

 

 

 

Ikrek (Twins)

IkrekBrooke és Melanie Chandler már gyerekkorukban is annyira különböztek egymástól, hogy senki sem gondolta volna róluk, hogy IKREK. Az egyikük sötéthajú, komoly, ambiciózus, míg a másikuk szőke, gyönyörű és álmodozó. Brooke, az okos de kevésbé szép testvér sohasem hitte magáról, hogy egyszer belőle is gyönyörű nő lehet. Óriási csalódást okoz a számára, amikor rádöbben, hogy a testvére, Melanie, szépségével mindent elérhet. Melanie azonban a látszattal ellentétben, önbizalomhiánnyal küzd, és bár az élet látszólag mindent könnyen megad neki - szépséget, hírnevet és férfiakat -, ő titkon mégis olyan szeretne lenni, mint a testvére, Brooke. Charles Sinclair is, a dúsgazdag lapkiadó-tulajdonos, és Jason Sinclair, a csöndes, visszahúzódó ikertestvére Manhattan elitvilágának legismertebb képviselői. Látszólag tökéletes, irigylésre méltó életet élnek, pedig a háttérben még rengeteg elhallgatott igazság lappang... New York városát eközben egy pszichopata sorozatgyilkos tartja rettegésben, akinek áldozatai kivétel nélkül gyönyörű, sikeres fiatal nők. A nyomozás sokáig egy helyben toporog, de a megdöbbentő igazságra végül mégis fény derül... A Katherine Stone-tól megszokott több szálon futó, izgalmas, intrikákkal és cselszövésekkel átszőtt történet szoros köteléket fűz egymáshoz, mely képes túlélni minden féltékenységet, csalást, keserűséget és elszakadást.

 

 

 

 

Illúziók (Illusions) 

IllúziókAz árvaházban felnőtt Chase Carltonnak fogalma sincs róla, hogy kik lehettek a szülei, azt pedig végképp nem sejtette, hogy van egy ikertestvére, míg egy nap arról nem értesül a híradóból, hogy Victor Kincaidnek, a híres Hollywoodi filmproducernek nyoma vesztett a tengeren. Chase döbbenten mered a képernyőre, ahonnan saját tükörképe néz vissza rá. Elhatározza, hogy kideríti, mi történt a testvérével és így talán azt is megtudhatja, miért hagyták el csecsemőkorában a szülei. Amikor felébred benne a gyanú, hogy Victor Kincaid gyilkosság áldozata lett és a tettes nem más, mint gyönyörű felesége, ördögi tervet eszel ki: szerencsésen megmenekült, de emlékezetkiesésben szenvedő fivérének adja ki magát, hogy így férkőzzön a nő közelébe, aki azonban az első pillanatban rabul ejti. Chase egyre jobban beleéli magát a szerepébe és hiába van tudatában, hogy mindez csak színjáték és illúzió, mindinkább reménykedik benne, hogy az ILLÚZIÓK egyszer talán valósággá válnak, és meghozzák számára a rég várt boldogságot...

 

 

 

 

Kegyetlen emlékek (Happy Endings)

Kegyetlen emlékekA regény két főhőse Raven Winter és Holly Elliott borzalmas gyermekkori élménnyel indulnak az életbe. Mégis sikerül legyőzni a hátrányt, és életük úgy alakul, hogy segítsék egymást. Raven Winter látszólag mindent elért az életben: gyönyörű, sikeres és gazdag. Hollywood egyik legjobb ügyvédje. A leghíresebb sztárok dollármilliós szerződéseit intézi a stúdiókkal, de a lelke mélyén ugyanaz a sebezhető kislány maradt, aki boldogtalan gyerekkorában oly kétségbeesetten vágyott a szeretetre, amit azóta is hiába keres a férfiak karjában. Egy nap azonban megismerkedik valakivel. Holly Elliott pedig egy szörnyű tragédia emlékei elől menekülve új néven, új életet kezd egy eldugott alaszkai kisvárosban, és sikeres bestseller-író lesz belőle. Amikor Jason Cole, a híres színész és rendező megvásárolja egyik regényének filmjogait, Holly Hollywoodba utazik, hogy találkozzon vele... Kiszabadíthatja-e a szerelem a két hősnőt a kegyetlen emlékek fogságából?

 

 

 

 

Rejtélyes szerelem (Imagine Love)

Rejtélyes szerelemCole Taylor és Claire Chamberlain gyerekkori barátsága és szerelme egy váratlan tragédia folytán megszakad. Cole-nak el kell tűnnie a kisvárosból, ahol felnőtt. Tizenkét évvel később híres énekesként tér vissza a városba, és megtudja, hogy egykori szerelme elveszítette a látását. Cole-t megdöbbenti a hír, és iszonyatos bűntudatot érez a történtek miatt, ezért elhatározza, hogy valóra váltja gyerekkori álmukat, és meghívja Claire-t, hogy együtt lépjen fel vele a londoni Royal Albert Hall színpadán. A lány elfogadja a meghívást, de csak azért, hogy titokban segítsen neki megtalálnia a testvérét, akit Cole kénytelen volt nevelőszülőkre bízni, nehogy a kisfiú áldozatául essen durva és gonosz apjuk indulatának. A történet másik helyszíne London, ahol megismerhetjük Claire barátnőjét, Sarah Pembroke-ot, a sikeres és sokak által irigyelt televíziós riporternőt. Sarah látszólag gondtalan életét azonban sötét titkok kísérik, amelyek fokozatosan lelepleződnek, miután Jack Dalton, az FBI mesterdetektívje nyomozni kezd egy sorozatgyilkos után, akinek Sarah lenne a következő áldozata... A fordulatokban gazdag, izgalmas és érzelmes történet lebilincselő olvasmányt ígér minden olvasónak. A történet végén azt is megtudhatjuk, hogy Claire és Cole gyerekkori szerelme vajon beteljesülhet-e a közéjük álló akadályok ellenére.

 

 

 

 

Szenvedély (Rainbows)

SzenvedélyA történet hősei egytől egyig sikeres és elismert emberek. A gyönyörű, szőke Alexandra Taylor ünnepelt színésznő, s a tévé képernyőjén egy népszerű sorozat főszereplője. A visszahúzódó, húszéves Catherine ismert és tehetséges zongoraművész, aki diplomamunkája megírása után nagyszabású koncertturnéra készül Amerikába és Európába. Mindkét testvér gyönyörű és mindketten sikeres karrier elé néznek. Bár gyermekkori emlékeik beárnyékolták kapcsolatukat, főleg Alexandra volt Catherinel szemben rideg, közönyös, és néha gonosz, míg Catherine mindig szeretettel és megértéssel viselkedett Alexandrával. A történet a "Kegyetlen emlékek"-hez hasonlóan egyszerre több szálon fut, s egyik része egy csodálatos szigeten játszódik a Földközi tengeren, közel a francia partokhoz. A sziget neve L'ile des Arcs-en-ciel (a Szivárvány sziget), egy kis hercegség, amely a kívülálló szemével csodálatos világ, és csak a palota lakói tudják, hogy a sziget múltja körül sötét titkok lappanganak. A sziget története végigkíséri a regény cselekményét, és kulcsszerepet játszik Catherine származásában is. A sziget egyfajta meseszerűséget is kölcsönöz a regénynek, de mindezt a mindennapos történet elemeinek keveredésével teszi.

 

 

  e-mail

© 2004 Ajus. Média Online design