Romantikus Írók Tárháza

Emma Darcy
Emma Darcy élete legalább annyi fordulatot és meglepetést tartogatott, mint a világszerte 60 millió példányban kiadott regényhőseineka történetei.

Google
 

 

Emma DarcyAusztráliában született és jelenleg egy gyönyörű Új-Dél-Walesi birtokon él. Vidékről költözött a városba, majd ismét vissza vidékre, a trópusi szigetek iránti vonzalmát pedig számos nyaralással elégíti ki.

Egy amatőr színházi előadás során majdnem megvalósult az a vágya, hogy színész legyen, de végül mégis íróvá vált, mert itt abban az izgalmas örömben lehet része, hogy az összes szerepet eljátszhatja, sőt maga rendezheti meg őket és végül a függönyt is leeresztheti.

Angol és francia tanárként kezdte pályafutását, majd számitógép programozóvá képezte át magát a házasság előtt, az anyaság pedig a közösségi életbe vonta bele. Kreativitását olajfestésben, agyagművességben, két otthon megtervezésében és a dekorációs munkákat felügyelve élte ki és mindezek közepette 3 élénk fiút nevelt fel, valamint irányította üzletember férjének zsúfolt társadalmi életét.

Egy mohó olvasó számára saját könyveinek megírása természetes fejlődésnek tűnt és a csodálatos történetek létrehozásának kihívása nagyon hamar vonzóvá vált számára. Az emberek és kapcsolatok iránti erős érdeklődésével Emma számára a romantikus fikciók világa egy boldog világ volt.

Látóhatárát szélesítve jelenleg általánosabb női témájú történetek írásába kezdett. Más irányú érdeklődése magába foglalja a piros kabrió Ford Mustangjával végrehajtott szerencsés kimenetelű kirándulásait a Mexikói Öböl Floridától Lousianáig terjedő szakaszán és az olaszországi csodálatos Amalfi-part veszélyesen kanyargó szerpentinjeinek végigautózását.

Az a meggyőződése, miszerint a lehető legtöbbet kell kihozni a számunkra megadatott életből, arra készteti, hogy minél többet ismerjen meg, ő is minél több legyen, többet adhasson, és ez a szándéka visszatükröződik valamennyi könyvében is.

 

Magyarul megjelent könyvei:

 

Cukorbaba (The Playboy Boss's Chosen Bride 2006)

Cukorbaba Különleges meglepetéssel szeretné megünnepelni Jake a nagyapja nyolcvanadik születésnapját. Elfoglalt üzletemberként azonban nem tud személyesen utánajárni, hogy elgondolását megvalósítsa, ezért titkárnőjével rendelteti meg a hatalmas tortát. Merlina először nem lelkesedik a szerinte elkoptatott ötletért, aztán váratlanul úgy dönt, levetkőzi örökösen kárhoztatott gátlásait, és ő maga fog kilépni egy szál bikiniben a tortából. A hatás egészen lenyűgöző, és Jake azonnal tudja, hogy kapcsolatuk visszavonhatatlanul megváltozott.
(Júlia 454.)

 

 

 

 

 

 

 

Kiadó a szívem (His Bought Mistress 2004)

Kiadó a szívem Angie döbbenten fedezi fel, hogy Sydney egyik forgalmas pontján barátnője társkereső hirdetése az ő képével jelent meg. Hiába is magyarázza régi udvarlójának, hogy tévedés az egész, a fiú nyomban szakít vele. Ugyanakkor a fotó megtetszik egy milliomos ingatlanfejlesztőnek, aki éppen a lány cégével készül szerződést kötni. Hugo már az első tárgyaláson sem rejti véka alá, hogy szeretné az ágyába csalni Angie-t. Csodálatos hétvégét töltenek együtt Tokióban, ám a lány attól fél, hogy Hugo szenvedélye hamar kihűl.
(Júlia 435.)

 

 

 

 

 

 

 

 

Zsábkamacska (The Blind-Date Bride 2003)

Zsákbamacska A nővére rábeszéli Catherine-t egy vakrandira a gazdag és jóképű Zackkel. Eleinte erőltetetten folyik a társalgás, de később rájönnek, hogy vonzódnak egymáshoz. A találka az ágyban végződik, de a férfi figyelmezteti a lányt, hogy neki csak a munkája számít.
(Romana Különszám 30. kötet)

 

 

 

 

 

 

 

Hetente kétszer (The Secret Baby Revenge 2006)

Hetente kétszer Amikor Quin és Nicole évekkel a szakításuk után újra találkoznak egymással, mindketten érzik, hogy lángoló szenvedélyük parazsa még mindig nem hunyt ki. A lánynak éppen pénzre van szüksége, hogy édesanyja tánciskoláját megmentse a csődtől, ezért megállapodást köt a férfival, mely szerint három hónapon át egy nagyobb összeg fejében hetente két éjszakát vele tölt. Miközben igyekszik meggyőzni magát, hogy ez csupán szex, Quin újra meghódítja a szívét.
(Júlia 415.)

 

 

 

 

 

  

 

 

A szerelem oázisában - Díszkíséret

DíszkíséretFirefly a legesélyesebb ló a Melbourne-kupán, mégis csak nyolcadikként ér célba. A ló tulajdonosa, Tarek sejk fel akar mondani a megbízhatatlan edzőnek, ám annak lánya, a gyönyörű Monica felkeresi a férfit, és egy utolsó esélyt kér apja számára. Tarek azzal a feltétellel mond igent, ha a lány a következő évi versenyig kísérőjéül szegődik.
(Romana Különkiadás - Díszkíséret)

Már megjelent egyszer, most egy válogatásban ismét kiadták!

 

 

 

 

 

 

Az eltaszított menyasszony (The Italian's Stolen Bride 2005)

Az eltaszított menyasszonyDöbbenetes vallomást tesz Roberto a halálos ágyán: apja kérésére ő hamisította meg évekkel korábban azokat a képeket, amelyeken fivére akkori menyasszonya, Skye félreérthetetlen helyzetben látható. Luc azonnal eltaszította magától a lányt, akiről most tudja meg azt is, hogy már szíve alatt hordta a gyermeküket. Bár a viszontlátáskor hamar kiderül, hogy a szerelmesek érzései nem változtak, Luc apja most is ellenzi házasságukat..
(Júlia 388.)

 

 

 

 

 

 

 

Változások kora (His Boardroom Mistress 2003)

Változások kora Lizt elhagyja a barátja, és a lány amúgyis ingatag önbizalma teljesen összeomlik. A nővérei azonban nem engedik, hogy bánkódjon, és elhatározzák, hogy felszinre hozzák a benne rejlő szépséget. Amikor Liz a szabadsága után visszatér munkahelyére, főnöke döbbenten és dühösen mered rá. Egyáltalán nem örül titkárnője változásának. Vissza akarja kapni régi, átlagos külsejü, szorgalmas munkatársát, mert az új Liz mellett vége a nyugalmának, és csak arra vágyik már, hogy megszerezze magának a lányt.....
(Júlia 383.)

 

 

 

 

 

 

Kings of Australia trilógia

 

Igéző dallam (The Arranged Marriage 2002)

Igéző dallamHatalmas sikert arat Alessandro King kastélyában, első fellépésén a gyermekét egyedül nevelő Gina, aki először állhat színpadra a híres művésszel, Petert Owennel. A ház úrnője, Alessandro nagyanyja is kedvesen megköszöni az előadást, és meghívja a nőt a kisfiával, Marcóval együtt, hogy a kései órára tekintettel töltsék náluk az éjszakát. Gina ugyan sejti, hogy Alesssandro közelsége veszélyt jelent számára, mégis elfogadja az ajánlatot. Jásztik a tűzzel, bár tudja, hogy csak veszíthet, hiszen a férfinak menyassznya van.
(Romana 333.)

 

 

 

 

Vágyak vitorlái (The Bridal Bargain 2002)

Vágyak vitorláiAz Ausztráliában két éve ide-oda utazgató Hannah Port Douglas felé veszi az irányt, hogy megpályázza a konyvhafőnöki állást egy hajón.. Legnagyobb örömére szerződtetik az elkövetkezendő szezonra. A legénység el van ragadtatva az életvidám lánytól, ám legjobban szemmel láthatóan a katamarán tulajdonosa, Antonio King vonzódik hozzá. Jóllehet a lány viszonozza a férfi forró csókjait, mégsem biztos benne, hogy tiszta szívéből szereti. Amikor ugyanis megérkezik a hajóra volt vőlegénye, Flynn, a szíve őrült vágtába kezd.
(Romana 335.)

 

 

 

 

Családregény (The Honeymoon Contract 2002)

Családregény Nicole Redman, a fiatal kutatónő szívesen elfogadja Mrs. Valeri-King ajánlatát, hogy hatalmas queenslandi birtokán foglalja írásba a King család történetét. Nicole persze mit sem sejt Isabella titkos vágyáról, hogy unokája, Matteo King talán beleszert a bájos teremtésbe, és feleségül veszi. Eleinte úgy tűnik, hogy a terv sikerrel jár, ám a házasság gondolata igencsak távol áll Matteótól. Ő csupán egy forró kalandra vágyik az elragadó szépséggel, aki el akar tűnni az életéből, mihelyt elvégezte a munkáját..
(Roman 337.)

 

 

 

 

 

 

Nyakig begombolva (The Marriage Risk 2000)

Nyakig begombolva Lucy mást sem hallott gyerekkora óta az édesanyjától, mint hogy egy nőnek mindig észnél kell lennie. Csak hát a szívnek nem lehet parancsolni, s amikor a zárt ruhákban járó, szigorú kontyos, szemüveges lány beleszeret a főnökébe, bármit megtenne, hogy James észrevegye. Végül egy estélyen, ahol alaposan megváltozott külsővel jelenik meg, egyszerre sikerül felébresztenie a férfi érdeklődését.
(Júlia 305.)

 

 

 

 

 

 

 

Fogd és vidd! (The Hot-blooded Groom 2001)

Fogd és vidd!Sunny a vőlegényével érkezik Las Vegasba egy konferenciára. Derek azonban szinte minden idejét a játékteremben tölti, s botrányosan elhanyagolja a szakmai programokat éppúgy, mint a menyasszonyát. A kiábrándult Sunny visszaadja neki az eljegyzési gyűrűt. Szakításuknak szemtanúja lesz Bryce Templar, aki már korábban felfigyelt Sunnyra, s most úgy érzi, eljött az ő ideje. Elcsábítja a lányt, és utána tüstént megkéri a kezét.
(Roman 299.)

 

 

 

 

 

 

 

Kings of the Outback trilógia

 

Repülök hozzád (The Playboy King's Bride 2000)

Repülök hozzád
Samantha ugyanolyan keményen dolgozik, mint férfi kollégái, és ha vitára kerül sor, sosem marad alul, amivel újra meg újra felhívja magára a főnöke, Tommy figyelmét, kapcsolatuk azonban meglehetősen ellentmondásos. Ki akarna papucsférj lenni egy olyan nő mellett, aki rendre lepipálja a férfiakat? És honnan tanulhatná meg a hódítás fortélyát egy lány aki korán elvesztette az édesanyját, és öt férfi társaságában nőtt fel?
(Júlia Különszám 2004/6)

Sajnos a trilógia első és utolsó kötete nem jelent meg magyarul.

 

 

 

 

 

A nászajándék (Craving Jamie 1997)

A nászajándék Beth tizenhárom, Jim tizenöt éves volt, amikor útjaik elváltak, ám a lány egy percre sem felejtette el gyerekkori szerelmét. Amikor tizenöt év múlva újra találkoznak, nagyon rosszul esik neki, hogy Jim nem ismeri fel. A férfi flörtölni kezd vele, amit Beth nem utasít visza.
(Júlia Különszám 2002/6)

 

 

 

 

 

 

 

 

Őrzöm a lépteid (Bride of His Choice 1999)

Őrzöm a lépteid Leigh-nek egy percig sem hiányzott rideg családja, miután tizennyolc évesen elhagyta otthonáz. Ám az, hogy Richard szó nélkül elengedte, mélyen megsebezte. Hat év elteltével találkoznak újra, és a férfi váratlanul megkéri Leigh kezét. Vajon csak azért, hogy megszerezze a lány apjának cégét?
(Júlia Különszám 2002/5)

 

 

 

 

 

 

 

 

Karácsonyi csoda (Merry Christmas 1997)

Karácsonyi csoda A tizenhat éves Meredith tanácstalanságában örökbe adja kisbabáját szerelme nővérének, Denise-nek. Denise megakadályozza, hogy a lány megtalálja Anthonyt, aki egy baleset miatt emlékezetkiesésben szenved. A gyermek apja így csak tizenhárom év után kerül elő. Amikor találkozik hajdani kedvesével, a lány szíve majd megszakad Anthony távolságtartó viselkedése maitt.
(Arany Júlia Különszám 2000/4)

 

 

 

 

 

 

 

Rövidülő árnyék (The Marriage Decider 1999)

Rövüdülő árnyék Amyt annyira megviseli szakítása élettársával, hogy elsírja magát a főnöke előtt. A lovagias Jake Carter kedvesen megvigasztalja a lányt, és felajánlja segítségét. Néhány napon belül fényűző lakást talál Amy számára, igen kedvező bérleti feltételekkel. A lány erősen vonzódik Jake-hez, de túlságosan is jól ismeri főnöke nőügyeit.
(Roman 274.)

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy szál pendelyben (Inherited: One Nanny 1998)

Egy szál pendelybenMaggie talált gyermek, s egy otthonban nő fel. Miután onnan megszökik, az öreg Prescott veszi magához, aki felöltözteti, kiműveli és ápolónőként alkalmazza, de igazából az unokája számára tartogatja. Sajnos, mire a folyton utazgató Beau megérkezik, a nagypapa már nem él, végrendeletében azonban még egy évig menedéket biztosít a lánynak. Beau dühöng és vádaskodik.
(Júlia 232.)

 

 

 

 

 

 

 

 

Díszkíséret (The Sheik's Seduction 1998)

DíszkíséretFirefly a legesélyesebb ló a Melbourne-kupán, mégis csak nyolcadikként ér célba. A ló tulajdonosa, Tarek sejk fel akar mondani a megbízhatatlan edzőnek, ám annak lánya, a gyönyörű Monica felkeresi a férfit, és egy utolsó esélyt kér apja számára. Tarek azzal a feltétellel mond igent, ha a lány a következő évi versenyig kísérőjéül szegődik.
(Romana 217)

 

 

 

 

 

 

 

 

Új év, új élet (Their Wedding Day 1996)

Új év, új élet Amikor Rowena rájön, hogy férje megcsalja egyik kolléganőjével, elhatározza, nem hagyja annyiban a dolgot, s felkeresi munkahelyén vetélytársát. A liftben azonban férje főnökével, Simonnal találkozik, akihez valaha mély érzelmek fűzték.
(Júlia 212.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drága kicsi szörnyeteg (Jack's Baby 1996)

Drága kicsi szörnyeteg A jóképű Jack lesújtó véleménnyel van a párkapcsolatokat szerinte tönkretevő gyerekekről. Nem csoda, hogy szerelmese, Nina szinte elbujdosik előle, miután megtudja, hogy babát vár. Legközelebb épp nyolc hónap múlva hozza őket össze a véletlen. Amikor Jack épp legjobb barátjának feleségét látogatja meg a szülészeten, váratlanul találkozik az egykor rejtélyesen eltűnt régi kedvesével.
(Júlia 208.)

 

 

 

 

 

 

 

 

Figyelem, robbantás! (Last Stop Marriage 1996)

Figyelem, robbantás! Amikor Jayne főnöke, a robbantási szakértő Monty Castle agyvérzést kap Kínában, arra kéri a lányt, intézze el, hogy Dan Drayton, a szakma nagymestere fejezze be a munkát. Monty nem tudja, hogy Jayne és Dan házasok, csak két éve külön élnek, Jayne kénytelen-kelletlen felhívja Dant telefonon, aki megígéri, hogy egy hét múlva érkezik, de nem egyedül, hanem a "kicskéjével"..
(Romana 173.)

 

 

 

 

 

 

 

A lélek gazdagsága (High Risk 1992)

A lélek gazdagsága Nyolc évvel ezelőtt Carrie azért hagyta el kedvesét, mert úgy érezte, hogy a dúsgazdag férfi csak játszik vele. Amikor Carrie megbetegszik, hétéves kisfiát a gyámhatóság gyermekotthonban helyezi el. A szerencsétlen nő egyetlen emberhez fordulhat segítségért, a gazdag és befolyásos Dominic Savage-hoz. Noha a férfi megígéri, hogy visszaszerzi a kis Dannyt, Carrie hamar megbánja, hogy felkereste. Attól fél, hogy Dominic megtudja féltve őrzött titkát. Valaha szerelmes volt a férfiba, és azóta sem felejtette el, pedig maga is jól tudja hogy szinte két különböző világban élnek.
(Júlia 173.)

 


 

 

 

 

Nem homokvár (In Need of a Wife 1994)

Nem homokvár Alighogy véget ér Monica szerencsétlen kapcsolata élettársával, új férfi bukkan fel a láthatáron. Nathan Parnell szintén csalódott már, ezért fél a nagy érzelmektől, s úgy dönt nem épít többé homokra. A férfi lélegzetelállító kérdésére Monica alig tud válaszolni. Érdek vagy érzelem vezérli-e Nathan Parnellt, amikor néhány perces ismeretség után megkéri az elbűvölően csinos Monica kezét? Hamarosan kiderül, hogy a férfinak mindenképpen nősülnie kell, ha meg akarja tartani kisfiát, mert rideg szívű volt feleségével szemben csak így bizonyíthatja a bíróság előtt, hogy rendezett körülményeket tud biztosítani gyermeke számára, de érzelemmentes, gyakorlatias viszonyra vágyik. A játszótéri homokozóban tett ajánlatát Monica mégsem tudja egyszerűen visszautasítani.Nehéz helyzetét Monica mély részvéttel szemléli, de úgy véli, házasságot csak igaz szerelemre lehet alapozni.
(Júlia 133.)

 

 

 

Borúra derű (A Very Stylish Affair 1993)

Borúra derű Sophie ösztönei az első pillanattól kezdve azt súgják, hogy Jason Lombardot, a sikeres ügyvédet egyenesen neki teremtette a sors. Némi kitartással, furfanggal és mesés polinéziai éjszakák segítségével ráébreszti a férfit, hogy nemcsak az irodájában, hanem az életében is nélkülözhetetlen.
(Júlia Különszám 1996/3)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A másik vőlegény (The Wedding 1992)

A másik vőlegény Gloriát váratlanul felkérik, hogy helyettesítse a cég elnöke, Clark megbetegedett titkárnőjét. Clark pillantása meggyőzi őt arról, hogy a férfi mégsem olyan megközelíthetetlen, mint amilyennek az alkalmazottai tartják.
(Júlia Különszám 1996/4)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Éjszakai műszak (Burning with Passion 1995)

Éjszakai műszak Bálint-napon Caitlin hatalmas rózsacsokrot talál az íróasztalán, s a szíve nagyon dobban. Lehet, hogy a főnöke, David, akivel olykor munkaidőn túl az éjszakát is együtt tölti, végre kezdi komolyan venni a kapcsolatukat? De akkor miért nézi a férfi mégis olyan zordan a virágkölteményt?
(Júlia Különszám 1997/3)

 

 

 

 

 

 


 

 

Te Enata lagúnái (The Power and the Passion 1989)

Te Enata lagúnái Mit tehet egy férfi azért, hogy szeretethiányos gyermekkort élt kedvesét megtanítsa szeretni? Danto Fayette egy polinéziai szigetre viszi szerelmét, ahol a szigetlakók természetes társadalma, a csodaszép környezet sé persze ő maga talán gyógyír lehet Bernadette-nek.
(Júlia Különszám 1997/6)

 

 

 

 

 

 

 

 

Az álarc lehull (The Velvet Tiger 1992)

Az álarc lehull Kane valóságos bajnok az ágyban, ezért Lissa sok mindent elnéz neki. Végül mégis megelégeli, hogy a férfi szíve olyan, akár a jégcsap, és szakítani akar vele. Kane ekkor - életében először - egy csokor virággal lepi meg a lányt, és váratlanul megkéri a kezét.
(Júlia Különszám 1998/6)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A karácsonyi vendég (An Impossible Dream 1993)

A karácsonyi vendég
Cameron McFarlane nem hiába írt eddig számos nagy sikerű lélektani szakkönyvet. Amikor megszokott takarítónőjét Danielle helyettesíti, a férfi rövid beszélgetés után kitalálja, mi nehezíti meg annyira újdonsült ismerőse életét. Ezért szívesen eleget tesz a lány kérésének, aki egy vonzó férfi bemutatásával szeretné elnyerni végre családja megbecsülését.
(Júlia 116.)

 

 

 A karácsonyi vendég
Újra kiadták!
(Arany Júlia 18. kötet)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ki szeret jobban? (Dont't Ask Me Now 1896)

Ki szeret jobban Tizenhét évesen Christine-t sok megaláztatás érte Anthony családjának birtokán. Üzlettársa és jótevője, Tom közreműködésével sikerült kilábalnia élete mély válságából. Bejut a legjobb társaságba, ahol összetalálkozik régi szerelmével. Anthony öt éve elhagyta, s most mindenáron vissza akarja szerezni. Tom fájó szívvel figyeli az eseményeket.
(Júlia 111.)

 

 

 

 

 

 

James Family trilógia

 

Az árva lány (Dark Heritage 1992)

Az árva lány Egy véletlen folytán kerül Rebel abba az angol kasélyba, ahol a keményszívű fiatal lord és elhunyt bátyjának makrancos kislánya elkeseredett csatákat vív egymással. Lesz-e valaha béke az ódon falak között?
Lady Celeste Davenport, a környezete számára kezelhetetlen, dacos kislány különös döntésre készteti Rebelt, aki Ausztráliából érkezik a katélyba, hogy megtudjon valamit édesanyja múltjáról. De amikor meglátja a segítségre szoruló gyereket, képtelen egyszerűen továbbállni. Megdöbbenve érzékeli, milyen gyűlölködő viszony alakult ki Celeste és a nevelésével megbízott nagybátyja, Lord Davenport között, miközben rá egyre nagyobb hatást tesz a férfi. Rebel a szeretet erejével akarja megtörni a kastélyon ülő gonosz varázst
(Júlia 108.)

Sajnos a trilógia első és utolsó kötete nem jelent meg magyarul.

 

 

 

 

Nekem rendelt a sors (The Unpredictable Man 1986)

Nekem rendelt a sorsA drága Henrietta néni mindig is jól látta, hogy Linette folyton háttérbe szorul agyonkényeztetett, gyönyörű nővére miatt. Pedig a lánynak nagyszerű szín- és formaérzéke van, s mint textiltervező ki is bontakoztathatná tehetségét. Lin pontosan ezért megy el hazulról, s költözik be a néni örökül hagyott lakásába. Arra azonban nem számít, hogy Henrietta őt magát is örökbe szánta kétes hírű szomszédja, Peter Kelso számára.
(Júlia 102.)

 

 

 

 

 

 

 

 

Az élet vize (To Tame a Wild Heart 1992)

Az élet vize Rebecca nehéz helyzet előtt áll. Ha nem akarja, hogy a birtoka, Wildjanna, halála után az ausztrál őslakókra szálljon, gondoskodina kell utódról. A jóképű Steve Cordell - akivel nem sokkal korábban nem éppen eszményi körülmények között ismerkedett meg - felajánlja a "szolgálatait". Azzal az ajánlattal áll elő, hogy a lány töltsön vele néhány napot, s cserébe ő megajándékozza egy gyermekkel.
(Romana 96.)

 

 

 

 

 

 

 

Illatos eukaliptuszok (Heart of the Outback 1993)

Illatos eukaliptuszok Alida, a kiváló divattervező nem látta nagy szerelmét, akiben annak idején keservesen csalódott. Amikor egy díjkiosztás alkalmával Gareth hirtelen előtte terem, súlyos sértéssel szeretne rajta bosszút állni. A férfi sugárzó tekintete azonban elűzi haragját, és önfeledten viszonozza a forró csókot.
(Romana 88.)

 

 

 

 

 

 

 

 

Kettős szerep (Pattern of Deceit 1989)

Kettős szerep Csinos pályázók tucatjai közül Roy Fielding a nyakig begombolt, fehér blúzban és vastag szemüvegtben jelentkező Ann Carmodyt választja ki személyi titkárnőjének. Egyetlen kikötése, hogy Ann nem szerethet bele, mert akkor azonnal elbocsátja. A lány remek ajánlóleveleket hozott, s nagyszerű munkaerő, ezért rejtély, miért hagyta ott előző állását. A nőtlen igazgató nyomozni kezd utána. A bonyodalmak akkor kezdődnek, amikor Fielding megsejti, hogy a kötelességtudó álarc mögött izgató, érzéki nő rejtőzik. Ennek ellenére váratlanul éri, hogy a tökéletes titkárnőnek egy másik énje is van.
(Romana 46.)

 

 

 

 

 

A vágy színe (The Colour of Desire 1990)

A vágy színe Egy borzalmas vonatszerencsétlenség következtében Kathleen elveszíti szüleit s kis híján azt a reményt is, hogy szétroncsolt térdével teljes életet élhessen. Járása ugyan sosem lesz tökéletes, de hangja annál inkább. A kolostorban, ahol nevelkedik, erről Cecily nővér van leginkább meggyőződve. Pártfogásába veszi Kathleent, aki a nővér régi tanítványa, Richard Lancaster zeneszerző támogatásával tovább fejlesztheti képességeit. Egyúttal alkalmat kap arra is, hogy a tehetségét eltékozló, erőszakosan sikerre és hatalomra törő férfinak megmutassa egy másfajta élet lehetőségét.
(Júlia 42.)

 

 

 

 

 

 

Fehér hajó, kék tengeren (The One That Got Away 1987)

Fehér hajó, kék tengeren Minthogy a kibérelt hajó kapitánya megbetegszik, Jillian lányának kell őt helyettesítenie. A négy amerikai - akit Great Barrier Reefbe kell vinnie - eleinte bizalmatlanul fogadja az új hajóskapitányt, de a lány biztos fellépése eloszlatja minden fenntartásukat. Tim Marshall, a híres labdarúgó egészen más miatt bízik benne - ő a lány szívét szeretné meghódítani..
(Romana 11.)

 

 

 

 

 

 

 

 

Álomház a sziklaszirten (Mistress of Pillatoro 1987)

Álomház a sziklaszirten Jessica Trelawney, az ifjú történészlány azonnal beleszeret a vidéki házba, amely mint egy kastély magasodik egy sziklaszirtről a tenger fölé. Jessica, az elbájoló lány szíve már az első talákozáskor gyorsabban ver, miután összejött Gideon Cavilhával, a "Pillatoro" tulajdonosával. A nő finom közeledési kísérlete nyomán világosssá válik, hogy a férfit is megérintette az asszony szépsége. Csakhogy ezt a férfit valami titok lengi körül. Jessica megkísérli, hogy megnyerje a bizalmát.
(Romana 3.)

 

 

 

 

 

 

 

Viszonzásul elcsábítom (The seduction of Keira 1992)

Viszonzásul elcsábítom
A világjáró Keirát meglepi unokatestvérének, Justinnak az a készségessége, amellyel rövid lejáratú kölcsönt nyújt neki a letelepedéshez. A férfi cserébe csak egy apróságot kíván: csavarja el a felesége udvarlójának fejét, és mentse meg veszélybe sodródott házasságukat. Keira egy fényűző estélyen aztán összejön a veszedelmesen vonzó Briannnal.
(Romana Különszám 1994/2)

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem leszek a játékszered (Breaking Point 1992)

Nem leszek a játékszered
Bizony másképp képzelte Dora a házasságot! Férje, Rafael ugyan állítja, sőt a maga módján igyekszik bebizonyítani, hogy szereti őt, de az asszony véleménye szerint túlságosan kötődik egy üzleti ügyeinrk minden részletét ismerő, csinos munkatársnőjéhez, Nikinhez. A boldogtalan Dora úgy határoz, szakít férjével.
(Romana Különszám 1995/6)

 

 

 

 

 

 

 

 

A sejk bosszúja (The Sheikh's Revenge 1993)

A sejk bosszúja
Bosszút esküszik Sharif al Kader sejk, amikor a neki ígéret arab hercegnő az esküvőjük előtt megszökik egy ausztrál férfival. Elhatározza, hogy a galád csábító húgán, Leah-n torolja meg a sértést, és palotájába viteti a lányt, aki a sejt vonzerejétől megbabonázva hamarosan már önként vállaja a rabságot.
(Romana Különszám 1999/4)

 

 

 

 

 

 

 

 

Az egyiptomiak titka (Whirlpool of Passion 1987)

Az egyiptomiak titka
A szép, szőke Patricia a kairói játékkaszinóban éppen elvesztette a tétjét, amikor egy vonzó arab diplomata felkéri, hogy az ő oldalán próbáljon szerencsét. A férfi a lány helyett játszik, és tízezer dollárt nyer! Patricia sietve elhagyja a kaszinót, mert nem akarja elfogadni a pénzt attól a férfitól, aki hihetetlen érzéki vágyat ébreszt benne. Aziz Talil Khaybar sejk azonban nem szereti, ha visszautasítják. Patriciát már másnap reggel elrabolják a szállodából, és Aziz luxusvillájába viszik. A lány álma beteljesült: megtalálta a nagy szerelmet Egyiptom csillagokkal telehintett ege alatt.
(Júlia Különszám 1991. Nyár)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  e-mail

© 2004 Ajus. Média Online design