Romantikus Írók Tárháza

Diana Palmer
Susan Spaeth Kyle, más néven Diana Palmer 16 évig dolgozott újságíróként különböző napi- és heti lapoknál. Első regényét nagyon fiatalon, tizenhárom évesen írta meg.

Google
 

Diana Palmer1979-ben kezdte eladni romantikus novelláit és szinte azonnal berobbant a tíz legjobb amerikai sikerszerző táborába, most Diana Palmer néven három new york-i kiadónak, a Mira Books-nak, a Silhouette Books-nak és a Fawcett Books-nak (nekik történelmi romantikát készít) ír regényeket.

Több mint 95 könyvét adták ki és fordították le, különböző nyelvekre az egész világon. Díjai tartalmaznak hét Waldenbooks nemzeti vásár díjat, négy B. Dalton nemzeti vásár díjat, két Bookrak nemzeti vásár díjat, egy Lifetime Achieyement for series storytelling from Romantic Times díjat, számos Affaire de Coeur díjat és két területi RWA (Romance Writers of America) díjat. 1998-ban a japán Harlequin olvasók szavazatai alapján a Silhouette Desire sorozatban megjelent regénye a The Patient Nurse (magyarul a Szívhang 162. számában, Szívedbe látok címmel jelent meg) megkapta az Év kedvence díjat.

Tagja számos természetvédelmi és jótékonysági szervezetnek. Hobbijai a kertészkedés, a régészet, az antropológia, az iguánák, a csillagászat és a zene.

1972-ben hozzáment James Kyle-hoz, akitől 1980-ban fia született. Susan-nak egy lánytestvére van, Dannis Cole, aki Utah-ban él. Dannisnek két lánya van, Amanda Belle Hofstetter, aki pszihológus és Maggie, aki középiskolás. A férjével és fiával Észak-Georgiában telepedett le. Otthonát megosztja kutyájával, négy cicájával, három iguánájával, két kacsával egy csirkével és egy "Gyuri" névre hallgató emuval.

45 évesen maga döntött úgy, hogy tanulóként visszatér a főiskolára, inspirálta ebben férje James, aki gyári szakmunkás volt, de visszatért az iskolába és megszerezte a komputerprogramozó diplomát. Férje 1998-ban visszavonult saját komputer üzletéből és most a trapp-lövészetnek hódol helyi, állami, nemzeti és nemzetközi versenyeken.

Susan 1995-ben summa cum laude diplomázott a Piedmont Főiskolán (Demorest, GA). Szaktantárgya a történelem volt, valamint két melléktantárgya a régészet és a spanyol.

 

Magyarul megjelent könyvei:

 

Tavasz Texasban (Dream's End 1980) 

Tavasz Texasban Elaine Perrie, a gazdag texasi vállakozó személyi titkárnője kezdettől fogva tisztában van azzal, hogy nincs sok esélye főnöke, Kenneth Matherson állandóan újabb és újabb kalandokba keveredik. Eleaine-t ez eddig tulajdonképpen nem nagyon zavarta, pedig titokban szerelmes a férfiba. Hirtelen feltűnik azonban egy nő a férfi életében, akit feleségül akar venni: Amanda a csinos fotómodell. A lány végső elkeseredésében úgy dönt, hogy elfogadja azt az állást, amelyet Jim Black, egy másik gazdálkodó ajánlott föl neki. Elaine szomorúan hagyja el főnökét. Mióta azonban Jim házában él, Kenneth magatartása gyökeresen megváltozik. Egészen úgy fest, mintha féltékeny lenne.

Ez a történet már megjelent egyszer - Júlia Különszám 92/tavasz!!!

 

 

 

Hiányzó kockák (Carrera's Bride 2004)

Hiányzó kockák Inséges gyermekkora miatt Marcus sötét üzelmekbe keveredett, de most jó útra tér. Még az FBI-nak is segít leleplezni egy pénzmosással foglalkozó bandát. A férfi mindenből ki akarja hagyni az elbűvölő Deliát, mert komoly terveket sző vele kapcsolatban. Sajnos erről a veszélyes bűnözők mit sem sejtenek...

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

A leleplezés (Man in Control 2003)

A leleplezés Jodie, aki évek óta szerelmes legjobb barátnője bátyjába, fájdalmas tapasztalatok árán tanulta meg, hogyan legyen úrrá viszonzatlan érzelmein. Amikor azonban egy estélyen a szép vetélytársnőt Alexander karjában látja, úgy érzi, ez már több,mint amennyit el tud viselni. A kétségbeesett sóvárgás minden gátat ledönt, és a lány elhatározza, hogy ez egyszer megszerzi magának azt, amiről mindig is álmodott....

 

 

 

 

 

 


 

 

Éjfél után (After Midnight 2003)

Éjfél után Dél-Karolina, Seabrook Island. Ez az a hely, ahol mindenki csak Nikkiként ismeri Nicole Seymourt. A lány egyébként Charlestonban él és egy nagy politikai párt kampányfőnöke. Kane Lombard attól a perctől rabja a szellemes lány nevető zöld szemének, amióta összefutottak a strandon. Bár Kane is csak olyannak látszik, mint bármely más, gondtalanságba merülő üdülő, Nikki nagyon is jól tudja, valójában ki is a férfi: dúsgazdag olajmágnás, a bátyjának legnagyobb politikai ellenfele. Amikor Kane megtudja Nikkiről az igazságot, a korábban szerelmes vágyódással eltelt férfi bizalmatlan lesz. Aztán Nikki és Kane egyszerre késhegyig menő harc kellős közepén találja magát, amely bizony szakítópróbát jelent az egymás iránt érzett vágyaknak is. Csakhogy olykor még a legnagyobb ellenségek is kibékülnek. Főként, ha az egyik nő, a másik meg férfi. Éjfél után....

 

 

 

 

Hart testvérek széria

Diana Palmer nagyon kedveli a cowboyos történeteket, és minden ilyen könyve a Long, Tall Texans név alatt fut. Ebben a szériában írt történetet az öt Hart testvérről is. Sajnos csak a harmadik és negyedik testvér történetét ismerhetjük meg részletesen, mert a többi nem jelent meg magyarul.

Ruha teszi? (A Man of Means 2002)

Ruha teszi? Minthogy Meredith Johns megmentette a bátyja életét, Rey Hart, a gazdag földbirtokos meghívja texasi farmjára, amelyen a két fívér szarvasmarhát tenyészt. A lány nem árulja el, hogy diplomás ápolónő. Csak akkor érzi szükségét, hogy felfedje kilétété, amikor megcsókolja Rey, aki az első találkozásukkor ledér jelmezben látta, s ezért utcanőnek véli. Meredith beleszeret a nyegle férfiba, s az is kívánja őt, de irtózik minden tartós kapcsolattól... (Romana 341)

 

 

 

 


Meleg helyzet (Beloved 1999)

Meleg helyzetTira évek óta szereti Simon Hartot, de a férfi ezt nem is sejti. Így eshet meg, hogy rábeszéli a legjobb barátját, vegye feleségül a csinos szobrászlányt. Amikor az asszony özvegyen marad, egy hatalmas veszekedés után végre ráébred, hogy semmi értelme Simonról ábrándoznia. A férfi ugyanis meg van győződve róla, hogy az asszony okozta John, Simon legjobb barátja halálát. Tira nem fedheti fel titkát, így azt sem, hogy mindig Simont szerette. A nő úgy dönt, véget vet az áldatlan helyzetnek, és elköltözik a férfi közeléből. Simon csak ekkor ébred rá, mennyire hiányzik neki az asszony. (Bianca 131)

 

 

 

 

 

Sivatagi vihar (Once in Paris 1998)

Sivatagi vihar Brianne Martin egy szép napon, Párizsban megmenti az öngyilkosságtól a gyásztól lesújtott özvegyembert, Pierce Huttont. Bár nem sok közös van bennük a magányukon kívül, szoros barátságot kötnek. A barátságnál azonban hamarosan többre lesz szükség. Brianne csak úgy kerülheti el, hogy áldozatául essen egy őt megszállottan üldöző férfi beteges vágyainak, ha feleségül megy Pierce-hez...

 

 

 

 

 

Érzelmek mámorában (Amelia 1993)

Érzelmek mámorábanAmelia Howard már régóta szerelmes bátyja barátjába, Kingbe, ám a férfi csak mély megvetéssel viseltetik a lány iránt, akit meghunyászkodónak és gyávának tart. Senki nem tudja, hogy Amelia immár négy éve álarcot visel, hogy beteg apját, aki egyre súlyosbodó dühkitöréseket produkál, védje. Szégyeli, hogy egykor szerető és végtelenül kedves apja a családjukat ért tragédia óta, egyre mélyebbre süllyedt. King mióta elveszítette menyasszonyát hideggé vált, és mivel a lány heves vágyat ébreszt benne, ezért még megvetőbben bánik vele. Amikor pedig úgy néz ki, hogy öccse feleségeként mégis a családjába kerül Amelia, haragjában és féltékenységében szörnyű tettet hajt végre, melynek végzetes következményeivel nem sokkal később szembesül. Lassan ráébred igazi érzéseire, de vajon remélhet-e még szerelmet, egy olyan nőtől, aki kis híján az életével fizetett az ő meggondolatlanságáért és haragjáért? Elnyerheti-e a lány szerelmét? Amelia emlékezett a férfi érintésére, testének ízére, eleinte azonban erőtlenül bár, de próbált ellenállni. A férfi ajka, mely meleg volt és izgató, lassan a lányéhoz simult. Amelia akaratlanul is érzékenyen reagált rá. Karját a feje mellé engedte. A férfi szoros ölelésében feküdt, s ajkaik egyre mélyebben fonódtak össze. King gyengéden ízlelte a lány csókját, csalogatta az érzéki választ. Amelia teste megfeszült, majd lassan engedett a kitartó ostromnak, és boldogan adta át magát finom összefonódásuknak. A lány halkan felsóhajtott, és a férfi tudta, hogy a nő elveszett, most már teljesen az övé.

 

 

 

 

A boldogság ára (Lacy 1991)

A boldogság áraA férfi két kezébe fogta Lacy állát, s mélyen a lány szemébe nézett. - Valaki mással biztosan boldogabb lennél - mondta még mindig habozva. - Előbb kellene felejtenem, mennyire szeretlek - felelte a lány egyszerűen. Cole elmosolyodott, s eddig nem érzett melegség töltötte el. Soha, senkit nem szeretett, és soha senkinek nem engedte, hogy őt szeresse. A szerelem kockázatot jelent, mert sebezhetővé teszi az embert. De Lacyt tudja szeretni. Ó, igen, őt tudja szeretni. Lágyan megcsókolta Lacy édes, meleg ajkát, majd magához szorította, s életében most először hagyta, hogy a csók behatoljon az agyába és... a szívébe.

 

 

 

 

Sivatagi románc (Trilby 1993)

Sivatagi románcTrilby felsikoltott, de a férfi ügyet sem vetett vonakodására, mely egyébként egyre erőtlenebbé vált az erős, forró karok ölelésében. Thorn lüktető teste és ajka hozzáértően kényeztette a lányét, s Trilby halkan felnyögött. A férfi annyira kábító és magával ragadó ajándékot adott neki, amely mellett semmi érvelésnek nem maradt helye. Ellágyult karjaiban, s most már ő is viszonozta tüzes csókjait. Valahol a végtelen édesség kellős közepén érezte, amint mindketten a földre omlanak. Nem ellenkezett. Túlzottan csodálatos mindaz, amit a férfi csinált vele. Thorn lassan, gyöngéden eltüntette a lány gátlásainak utolsó morzsáit is, olyannyira, hogy az elkezdett többre vágyódni...Sivatagi románc

A könyv második kiadása 2005-ben jelent meg a Vadrózsa sorozatban.

 

 

 

 

 

 

 

Még mindig szeretlek (Reluctant Father 1989)

Még mindig szeretlekMeredith, az írónő nem is sejti, mennyire visszavárja őt Blake Donovan, akit ő titokban évek óta szeret. A férfinak minden vágya, hogy a lány szerelme ezúttal beteljesüljön. A lány még mindig szenvedélyesen vágyódik Blake forró csókjára. Az ünnepelt írónő évek múlva visszatér Jacks Cornerba. Találkozik Blake-kel, aki első, szerencsétlen házassága miatt nagyon megváltozott. Merry izgalommal várja a viszontlátást. Vajon visszautasítja-e őt a férfi úgy, mint azelőtt? Egy forró ölelés után a lány tartózkodása majdnem meggátolja Blake-et abban, hogy fontos vallomást tegyen. (Bianca 2)

 

 

 

 

 

Nyeregben vagyunk (That Burke Man 1995)

Nyeregben vagyunkA balesetben megsérült Jane jó darabig nem ülhet lóra, pedig híres rodeós. Új alkalmazottjával először csúnyán összeszólalkoznak, aztán Todd mégis beáll könyvelőnek Jane farmjára. A lány lelkesen tanítgatja új könyvelőjének a kislányát a hordókerülgetés fortélyaira. Nem csupán a gyerek rajong érte, hanem a papa is. A lány olthatatlan szerelemre lobban az elvált férfi iránt. Sóvárgása napról napra fokozódik, mígnem egy forró éjszakán egymáséi lesznek. Csakhogy Todd elhallgat előle valami lényegeset. (Bianca 77)

 

 

 

 

 

Szívedbe látok (The Patient Nurse 1997)

Szívedbe látokAki csak ismeri, lelkiismeretes teremtésnek tartja Norrent. Egyedül Cortero doktor gyűlöli a lányt, mert azt hiszi, ő a felelős azért, hogy felesége két évvel ezelőtt meghalt. Noreen némán szenved, és kerüli a férfit, hiszen titokban szerelmes belé. Noreen megkeseredett, szomorú lány, mert a rajongva szeretett férfi ellenségesen tekint rá, rokonai elfordulnak tőle. Nincsen senkije, ráadásul súlyos szívbeteg. Amikor úgy tűnik, hogymár végképp nincs remény, csodás fordulat következik be... Ramón Cortero, a neves szívsebész egy napon ismeretlen nőbeteget operál. Sejtelme sincs róla, hogy a műtőasztalon felesége unokatestvére fekszik. Ha tudná, talán mással végeztetné el az életmentő beavatkozást, mivel gyűlöli Noreent. Az orvos csak később jön rá, hogy igaztalanul vádolta a lányt. Nem csoda, ha ezek után nehezen tudja elnyerni a lány bizalmát, azonban az imádott Cortero doktor nemcsak, hogy megmenti az életét, de felvillantja előtt a boldog jövő ígéretét is. (Szívhang 162)

 

 

 

 

Barát vagy szerető (Friends and Lovers 1983)

Barát vagy szeretőMadeline-t, a híres krimiírónőt egyetlenegyszer hagyja cserben a humorérzéke: amikor lefekszik állítólagos jegyesével, s az másnap bevallja neki, hogy felesége és gyereke van. Ettől kezdve a lány bizalmatlan a férfiakkal szemben. Egyedül Johnnak, a tartózkodó olajmágnásnak nyílik meg, s őszinte barátsággal fordul hozzá minden bánatával. A férfi azonban többre vágyik ennél. John Durangóért, a vagyonos cégtulajdonosért rajonganak a nők. Némelyik vastag pénztárcájára utazik, némelyiket férfias bája bűvöli el. Egyedül Madeline-re, régi jó barátjára nem hat ez a vonzerő. Madeline már két éve ismeri Johnt, aki a legjobb barátja. Jóban-rosszban együtt vannak, míg egy fogadáson a lány ráébred, nem pusztán baráti érzéseket táplál a jóképű milliomos iránt. A férfi boldogan tapasztalja, hogy Madeline féltékenységében majd kikaparja egyik hölgyrajongója szemét. (Tiffany Különszám 93/1)

 

 

 

 

Táncos lábak (Night of Love 1993)

Táncos lábakA Ryker Air cég örököse, Steven heves vérmérsékletű férfi, s mivel nem akarja menyasszonyát elriasztani, igyekszik megzabolázni vágyát. A tapasztalatlan lány mégis megrémül vőlegénye heves udvarlásától, mohó csókjaitól. Felbontva eljegyzésüket Meggie szülővárosából New Yorkba menekül. Néhány év múlva a fiatal balerina bokasérülése miatt kénytelen visszatérni és találkozni Stevennel. A nagyratörő Steven sohasem tudta elfelejteni, hogy álmai asszonya elhagyta őt, mert megijedt vad, szenvedélyes ostromától. Amikor viszonlátja a bájos táncosnőt, bosszút akar állni egykori sérelméért. Szívtelenül felajánlja a lánynak, hogy anyagilag segíti balett-társulatát, amennyiben végre odaadja magát neki. Különös dolgok történnek azonban a lány körül s a férfinak most már nem csupán saját magától kell megvédenie a csodaszép balett-táncosnőt, hanem a titokzatos merénylőktől is. (Tiffany 80)

 

 

 

 

Menyasszonyt a királynak! (The Princess Bride 1998)

Menyasszonyt a királynak!A fiatal, ártatlan Tiffany gyermekkor óta rajong apja üzlettársáért, King Marshallért, aki nála tizenhárom évvel idősebb. A férfi azonban hosszú ideig csak a húgocskáját látja benne. Amikor a lány gyönyörű nővé érik, King véleménye egy csapásra megváltozik, s szeme végre felnyílik. Vágyódik Tiffany után, de házasságról hallani sem akar. King nem akar idős barátja lányával viszonyt kezdeni. Érzelmi bonyodalmaktól mentes kapcsolata titkárnőjével, Carlával teljesen kielégíti. Ám egy idő után nem tud szabadulni a vágytól, hogy megszerezze Tiffanyt, és feleségül kéri. (Tiffany 126)

 

 

 

 

Karácsonyi olvadás (The Humbug Man 1987)

Karácsonyi olvadásVastag hótakaró borítja Montana hegyeit. Itt él a világtól elvonulva Tate, a morcos gazdálkodó. Akárcsak a montanai vad vidéken, Tate szívén is a dermesztő hideg az úr. Családja elvesztése óta a férfi kerüli az embereket, különösen a gyerekeket. Magának sem hajlandó beismerni, hogy éppúgy szüksége van melegségre és szeretetre, akár a többi embernek. A karácsonyi ünnepekre azonban új szomszédokat kap - anyát és fiát -, akik rádöbbentik, mennyi mindent mulasztott eddig. Noha kezdetben fagyos a viszony a szomszédok között a kisfiú mesterkedésének és az asszony vonzerejének köszönhetően azonban megtörik a jég. A karácsony pedig csodákra képes. (Romana Különszám 95/7)

 

 

 

 

Tavasz Texasban (Dream's End 1980) 

Tavasz TexasbanElaine Perrie, a gazdag texasi vállakozó személyi titkárnője kezdettől fogva tisztában van azzal, hogy nincs sok esélye főnöke, Kenneth Matherson állandóan újabb és újabb kalandokba keveredik. Eleaine-t ez eddig tulajdonképpen nem nagyon zavarta, pedig titokban szerelmes a férfiba. Hirtelen feltűnik azonban egy nő a férfi életében, akit feleségül akar venni: Amanda a csinos fotómodell. A lány végső elkeseredésében úgy dönt, hogy elfogadja azt az állást, amelyet Jim Black, egy másik gazdálkodó ajánlott föl neki. Elaine szomorúan hagyja el főnökét. Mióta azonban Jim házában él, Kenneth magatartása gyökeresen megváltozik. Egészen úgy fest, mintha féltékeny lenne. (Júlia Különszám 92/tavasz)

 

 

 

 

Fekete arany (To Love and Cheris 1980)

Fekete aranyA gyönyörű, fekete hajú manöken Sheila Kane életére mindig is teherként nehezedett könnyelmű színésznő anyjának hírneve. Azt azonban nem gondolta volna, hogy magas, jóképű szeretőjének titokban szintén az a véleménye: ő is olyan, mint az anyja. Egy szenvedélyes éjszaka után Edward sértően és ridegen viselkedik vele szemben, és Sheila mélyen megbántva hagyja el az olajkút-tulajdonos óriási texasi farmját. Azt hiszi, a férfit csakis a teste érdekli. Edward Brannt, a nagy texasi farm tulajdonosa, mindig is indulatos, hirtelen haragú ember hírében állt. Folytonos gyanúsítgatásaival szinte pokollá teszi a szép és szelíd manöken, Sheila életét. Egy napon aztán öccsének különös ötlete támad. (Júlia Különszám 92/nyár)

 

 

 

 

Igazi úriember (If Winter Come 1981)

Igazi úiemberA fiatal újságírónőre rámosolyog a szerencse: egy nagyváros napilapjánál kap állást. Carla nemcsak szép, de tehetséges is. Amikor egy megvesztegetési ügy nyomára bukkan, úgy érzi, eljött számára a nagy lehetőség. Az örömbe azonban üröm is vegyül, mert a kétségbevonhatatlannak látszó bizonyítékok szerint a botrányos üzelmek egyik haszonélvezője a kétmilliós nagyváros feddhetetlen hírű polgármestere. A fiatal újságírónő hossszasan vívódik cikkének megírása előtt, hiszen szerelmes a férfiba. (Júlia Különszám 92/5)

 

 

 

 

Apa a pácban (Emmett 1993)

Apa a pácbanKenneth Deverell nem tudja fenntartani birtokát a marhatenyésztésből, ezért gyakran rodeózik, és kissé elhanyagolja feleségét és három gyermekét. Amikor az asszony megszökik Randy Cartmannel, Kenneth nyakába szakadnak a nem éppen angyali csemeték, akikkel Jacobsville-ben vállal intézői munkát egy nagybirtokon, hogy valamiből eltartsa magukat. Három csintalan gyereket eltartani és nevelni egy magára maradt férfinak nem mindennapi feladat. A férfi továbbra sem hagy fel a rodeózással. Egyik alkalommal annyira megsérül, hogy kórházba szállítják. A gyerekeket viszont csak egyetlen emberre bízhatja, Melody Cartmanre, volt felesége újdonsült sógornőjére. Nagyon nehéz elfogadni a segítséget, ha a mentőkötél másik végét éppen a gyűlölt nőszemény tartja. (Júlia Különszám 94/4)

 

 

 

 

Áldásom rátok! (Fire and Ice 1983)

Áldásom rátokJan úgy érzi, egyedül talpraesett nővére segíthet rajta. Barátja bátyját, a mogorva Cannont kellene rábírnia, hogy egyezzen bele Andrew és Jan házasságába. A dúsgazdag gyáros érdeklődését nyomban felkelti a belevaló szőkeség, mégis elutasítja a kérését. Azonban Cannon meghívja magukhoz, hogy megvitassák testvéreik tervezett házasságát. Madie számára izgalmas napok veszik kezdetüket, miután megérkezik a tehetős Van Dyne-ok villájába. Cannon eleinte hevesen ellenzi a rangon aluli frigyet, Mandie azonban kiáll a húgáért. Jan kérésére elhallgatja azt a tényt, hogy romantikus regények írásával keresi a kenyerét. A lány egyre jobban belegabalyodik a hazugságok fojtogató szövevényébe, s amikor eljön a vallomások ideje, már csak Cannon szerelmében bízhat. (Júlia Különszám 95/5 Arany Júlia)

 

 

 

 

Az ausztrál férfi (The Australian 1985)

Az ausztrál férfiPriscilla a Honolului Egyetemen szerzett diplomával tér vissza szüleihez Ausztráliába. A lány boldogan toppan be családjához, de érzelmei korántsem ily egyértelműek az őt váró John Sterlinggel kapcsolatban. Nem is csoda, hiszen a tizenhat éves lány első nagy szerelmét és egyben első nagy csalódását is jelentette a férfi. A gyorsan virágba borult, ígéretes szerelem jegyében kérte meg Priscilla kezét, s az örömmámorban úszó menyasszony már az esküvői ruhát is beszerezte, amikor hideg zuhanyként zúdult rá a férfi közleménye: úgy látja, nem hozzá való a serdülő lány. Priscillát szinte megbénította ez a csapás, s a boldogság helyett megkeseredést hozó fordulatot nem tudta feledni. John egészen más személyiséget lát viszont. Magabiztos, előkelő büszkeséget sugárzó hölgyet, aki azonban csak kívülről határozott, mert a lelke mélyén újra feltör az elfojtott vulkán. S ahogy a szerelmes együttlétek oldani kezdik görcseiket, lassacskán azt is megtudjuk, mi késztette arra annak idején Johnt, hogy olyan kurtán-furcsán kiadja az útját (Arany Júlia 2002/4)

A Jégszív (Heart of Ice 1984)

Az ausztrál férfiKatriane felháborodottan veti legjobb barátnője szemére, hogy elrontotta a karácsonyt. Ada ugyanis Egant, a bátyját is meghívta New Yorkba. A lány méltatlankodva panaszolja, hogy kútba esett az a nyugodt kis pihenés, amely után megújult erővel folytathatná szerelmes és történelmi regényeinek írását. Hogyan is ünnepelhetné békés boldogságban a karácsonyt egy olyan férfival, akinek mogorva durvasága bizonyára abból fakad, hogy aligha tartja értékesebbnek a nőket azoknál az állatoknál, amelyeket távoli farmján tart?! Egan valóban egyoldalú élményeket szerezhetett csak a szebbik nemről. Kati sem más, mint a többi, gondolja. Vagy ha igen, akkor rosszabb, mert még ki is teregeti szerelmi regényeiben a saját kalandjait. Pedig téved, s e tévedésére a könnyű kalandra számító férfi kezdetben bosszankodva, később örvendezve döbben rá. A farmon ugyanis, ahová Katit történelmi tárgyú regényének megírására hívja, sok mindenre fény derül... (Arany Júlia 2002/4)

Szerelem próba (Love on Trial 1980)

SzerelempróbaKate, a modern, fiatal lány riporternőként derekasan helytáll munkájában. Ezért nagyon bosszantja, hogy az agyafúrt sztárügyvédnek mindig sikerül elbizonytalanítania. Kate már gyermekkora óta ismeri Howardot. De azért még sincs joga őt úgy kezelni, mint egy kis buta libát. Kate a csábítás minden fortélyát beveti, hogy magába bolondítsa a férfit. Ha célját elérte, faképnél akarja hagyni. Ehelyett azonban Kate kapja be a horgot és ő reked Howard hálójában (Sylvie 5)

  e-mail

© 2004 Ajus. Média Online design